Велосипедисти влаштують у Дендропарку «Полтавську битву»

Спорт
18 червня 2012 о 16:13801 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Професійні спортсмени та велолюбителі влаштують у Дендропарку гонку під назвою "Полтавська битва". 23 червня у міському парку відбудеться крос-кантрі гонка «Полтавська битва».
У суботу, 23 червня, о 10 годині серед полтавських велосипедистів в Дендропарку відбудеться змагання "Полтавська битва", яке присвячене Дню молоді та 50-річчю Полтавського міського парку. "Полтавська битва" – це велосипедні перегони категорії крос-кантрі та гонок на витривалість. Змагатимуться учасники в наступних категоріях:

1. Експерти-чоловіки (віком від 18 років);

2. Експерти-жінки (віком від 18 років);

3. Любителі-чоловіки (віком від 18 років);

4. Любителі-жінки (віком від 18 років);

5. Любителі віком від 35 років

Аби взяти участь в гонці, потрібно сплатити стартовий внесок: 30 гривень (при попередній реєстрації), 40 гривень (при реєстрації в день змагань).

Ініціатори заходу – група молодих спортсменів-аматорів при підтримці громадської організації "ВелоПолтава" та за сприянням управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому, КП "Декоративні культури Полтавської міської ради". Акцією організатори хочуть пропагувати здоровий спосіб життя серед широких мас населення, популяризувати Дендропарк як місце активного відпочинку молоді.

До теми:

Полтавою проїхалась колона велосипедистів (фото)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter