У Полтаві лінійна міліція шукає псевдопенсіонерів

Новини
Надія Труш20 червня 2012 о 13:201093 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві лінійна міліція шукає псевдопенсіонерів
У Полтаві креативні пасажири виготовляють для себе пенсійні посвідчення.


фото з сайту libro.net.uфото з сайту libro.net.u

Потім використовують підроблені документи для безкоштовного проїзду у потягах.

- Вони вклеюють свою фотографію, й таким чином використовують підроблене пенсійне посвідчення для того, аби скористатися безкоштовними послугами проїзду у потягах, - розповіла Наталя Сайкіна, помічник начальника по взаємодії з громадськістю та ЗМІ лінійного відділу міліції на станції Полтава. – Бажаючих таких чином зекономити псевдопенсіонерів працівники лінійного відділу міліції на станції Полтава виявляють щомісяця, по кілька осіб. Та мало хто з таких псевдопенсіонерів здогадується, що підробка документів може обернутися кримінальною відповідальністю.

Нагадаємо, у Полтаві пенсіонер не зміг покинути злочинну діяльність: здійснював незаконні операції з металом, не маючи на це дозвільних документів.

Згідно з статтею 358 Кримінального кодексу України («Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів») – за проїзд із підробленими документами «світить» штраф до 70 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або арешт  на строк шість місяців, або обмеження волі до трьох років.

До речі, у Полтаві провідники та працівниця з вбиральні змушують пасажирів потягу "Хюндай" застрибувати у вагон на ходу. Також пропонуємо дізнатися: коли їздитимуть потяги на Крим з Полтави.

До теми:

У Полтаві через ураження струмом на залізничних коліях постраждало чотири дитини

У Полтаві 85-річна жінка потрапила під локомотив


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter