У Полтаві пройшов Парад дитячих колясок (фоторепортаж)

Новини
23 червня 2012 о 20:263569 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві пройшов Парад дитячих колясок (фоторепортаж)
Справжнє сімейне свято вдалось на славу.Сьогодні у парку культури і відпочинку "Перемога" пройшов парад колясок.


Нагадаємо, сьогодні у Полтаві до Дня молоді запланований цілий ряд заходів. Розпочався він з пішо-квесту о 15-00. Тепер же поруч із маленькою сценою у парку "Перемога" зібралися молоді сім'ї.

Всього у параді взяли 20 колясок. Організатори анонсують його як перший у місті, але це не зовсім правда в минулому році  в Полтаві вже був парад колясок, та він, м'яко кажучи, не вдався.

На цьогорічному параді різноманітності ідей учасників дивувалися всі, як члени жюрі так і звичайні глядачі. Від розмаїття кольорів очі розбігалися. Янголятка, пірати, тваринки, герої мультиків та багато чого іншого - усе це втілили у реальність тата й мами малечі. Треба віддати належне й діткам: вони мужьо трималися та не соромились позувати фотографам. Підтримати учасників прийшли рідні та друзі.

Після реєстрації, колона колясок пройшлася навколо парку на чолі з героями відомого мультфільму. Посередині маршруту на учасників параду чекала святкова арка з різнокольорових кульок, у якій усі почерзі робили фото назгадку.  Пропонуємо і вам приємно здивуватися, переглянувши наш фоторепортаж.



Кожного учасника нагородили певною номінацією і призами від організаторів та спонсорів. Абсолютно усі отримали порцію незабутніх вражень від заходу, який, до речі, пообіцяли зробити традиційним та приурочувати до Дня молоді.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter