У Полтаві збираються зробити величезний шашлик і встановити рекорд України

Дозвілля
25 червня 2012 о 14:001596 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві збираються зробити величезний шашлик і встановити рекорд України
В обласному центрі на Івана Купала полтавців та гостей міста збираються дивувати  величезним шашликом.


Фото з сайту pro-goroda.ruФото з сайту pro-goroda.ru

Робитимуть його представники ГО «Гільдія кулінарів Полтавщини».

- Це один з етапів нашого етнофестифалю, що відбудеться 7 липня, - розповіла Лідія Сафронова, директор Полтавського центру сім’ї «Родинний дім». – Кулінари Полтавщини збираються виготовити великий шашлик і піти на рекорд в Україні. Цією стравою вони безкоштовно пригощатимуть всіх гостей фестивалю.

Також, за словами організаторів, ці кулінари показуватимуть майстер-клас по приготуванню страв на вогні та проводитимуть різні конкурси. Проте, з рекордом може не вийти, оскільки кулінари запізно подали заявку до Книги рекордів України.

- Ми запізно подали заявку, - пояснює Дмитро Мацевич, генеральний директор ГО «Гільдія кулінарів Полтавщини». – Тож чекаємо відповіді, чи зможуть приїхати представники Книги рекордів України подивитись на нашу страву. Окрім того, ми ще не впевненні, що є першими, хто захотів встановити  такий рекорд в Україні. Шашлик збираємося готувати не менше як з10 кілограмів м’яса.

Нагадуємо, що у  Полтаві наречені поставили рекорд (фоторепортаж)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter