Новий прокурор Полтави готується до зустрічі з депутатами та мером Олександром Мамаєм

Новини
27 червня 2012 о 13:371614 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Нещодавно призначений на посаду прокурора міста Андрій Стойка провів свою першу прес-конференцію для журналістів Нещодавно призначений на посаду прокурора міста Андрій Стойка збирається прийти на сесію міської ради 3 липня.


На засіданні Андрій Михайлович виступить з інформацією про стан дотримання законності та ситуацією зі злочинністю в Полтаві. Також міські депутати розглянуть низку документів прокурорського реагування, які прокуратура внесла на розгляд під час сесії.

- На таких заходах ми будемо обговорювати проблемні питання, які є в місті, - прокоментував ціль свого візиту до міської ради Андрій Михайлович.

Нагадаємо, Андрій Миронов, один з попередників Андрія Стойки на посаді прокурора міста, мав напружені відносини з чинним мером Полтави Олександром Мамаєм. Між чоловіками відкрито виникали сварки під час сесій міської ради стосовно спірних рішень депутатів та міськвиконкому.

Чи встиг Андрій Стойка познайомитися з мером після призначення на посаду та чи бачились чиновники раніше, новий прокурор прямо не відповів.

- Я насамперед налаштований на ділову та ефективну співпрацю, тому буду робити все для того, щоб ми працювали спільно на користь громади міста Полтави, - сказав він.