Полтавське подружжя на золоте весілля знову обмінялось обручками (фото)

Новини
27 червня 2012 о 16:491944 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавське подружжя на золоте весілля знову обмінялось обручками (фото)
Сьогодні, 27 червня, 72-річний Микола Іванович та 76-річна Лідія Іванівна святкують 50-річницю весілля.


Відзначати таке свято вони почали у Центральному ДРАЦСі Полтави. Про подію далі в репортажі журналіста «Коло».

Біля будівлі ДРАЦСу  наречений стоїть один разом із ріднею. Він чекає на свою половинку, яка ось-ось має приїхати. А тим часом згадує про своє з нею знайомство та весілля.

- Мій товариш зустрічався з однією дівчиною. Він якось запропонував мені познайомитись з їхньою спільною знайомою. Мені тоді було 22, а моїй майбутній дружині – 26 років. Так ми і познайомились, а через кілька місяців одружились. Розписувались у РАЦСі, який тоді знаходився на вулиці Шевченка. На весіллі в нас було людей 30-40. І сьогодні теж будемо відзначати річницю в кафе. Усе нам організовували наші діти. У нас є син та донька, а ще четверо онуків: дві дівчинки та два хлопчика. Вони теж будуть на святі.

Нагадуємо, що у Полтаві «одружиться» сотня студентів

І в цей момент почав під’їжджати автомобіль нареченої. Побачивши це,  Микола Іванович підбігає до нього. Відчиняються двері, чоловік подає руку жінці й дарує їй букет нареченої. Після цього вони йдуть до РАЦСУ, де на них чекає офіційна церемонія.

Як і 50 років тому, на обличчі пари помітне хвилювання. Вони традиційно обмінюються обручками, ставлять свої підписи, випивають по келиху шапанського, і, головне, - закріплюють весільний ювілей поцілунком. Свідками такої події стали їх онуки, які і встелили їм рушник до ніг.

Під час свята про секрет подружньої пари розповідає подруга сімї.

- 50 років тому серйозна і тендітна дівчина Горулько Ліда зустріла хлопця-весельчака Миколу, - говорить в мікрофон Наталія Ладута. - Секрет їхнього спільного життя в тому, що вони все роблять разом: працюють і відпочивають. До речі, вони і досі обоє працюють.  Єдине, що Лідія Іванівна не ходить поки що на рибалку з Миколою Івановичем.

Сам 72-річний Микола Билинка підтвердив, що вони один без одного - нікуди.

Його ж дружина запевняє, що потрібно мати терпіння і повагу один до одного, аби шлюб протримався довго. Це, з її слів, головне для сім’ї.

До теми - У Полтаві менше одружуються, але більше кохаються

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter