Ще одне замінування у Полтаві: чоловік щоб налякати дружину, пригрозив підірвати квартиру

Ситуація
15 липня 2012 о 16:12974 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ще одне замінування у Полтаві: чоловік щоб налякати дружину, пригрозив підірвати квартиру
В обласному центрі знайшли ще одного псевдо-мінера.


Фото з сайту ngo.donetsk.uaФото з сайту ngo.donetsk.ua

Нетверезий чоловік після сварки з дружиною, сказав, що замінував їхню квартиру. На місце події виїжджали правоохоронці, МНСники та медики.

До речі, нещодавно у Полтаві замінували вулицю.

- Близько 19-ої години учора,14 липня, до чергової частини Полтавського міського управління міліції зателефонував невідомий чоловік,- повідомили у ВЗГ УМВС у Полтавській області. – Останній заявив, що у одній із квартир житлового будинку по вулиці Освітянській він заклав вибухівку. Після отримання інформації на місце події одразу виїхали слідчо-оперативні групи міліції, кінологи, вибухотехніки, МНСники, медики. Територію будинку оточили нарядами міліції до завершення перевірки отриманої інформації.

Згодом стало відомо, що телефонував тоді житель цієї ж квартири, 33-річний непрацюючий полтавець. Він після вживання спиртних напоїв посварився зі своєю 47-річною дружиною. У ході сварки полтавець вирішив налякати жінку і сказав їй, що виготовив вибухівку. Для переконливості він продемонстрував господарці два згортки з фольги, які були обмотані дротом. Після таких погроз нетверезий господар сам зателефонував на "102" та повідомив про вибухівку.

По прибуттю до квартири зловмисника, міліціонери вилучили згортки, а фахівці ретельно їх дослідили. Змайстровані «підривником» пристрої виявилися муляжем.

В обласному центрі, це вже приблизно восьмий випадок подібних "замінувань" за поточний рік. Так нещодавно у Полтаві через замінування спортивно-оздоровчого закладу евакуювали дітей.
Наразі відносно «мінувальника» вже порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян та підготовку вибуху). Нагадаємо, що до цієї статті Кримінального кодексу нещодавно внесені зміни, які посилюють відповідальність за подібні вчинки. Тож чоловікові загрожує від 2-х до 6-ти років тюремного ув’язнення. Розпочате досудове слідство.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter