На вихідних у Полтаві роздаватимуть тварин та робитимуть фейс-арт

Знайди господаря чотирилапому
Таня Цирульник19 липня 2012 о 12:191466 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На вихідних у Полтаві роздаватимуть тварин та робитимуть фейс-арт
21 липня у Сонячному парку Полтави з 12 до 16 години проходитиме акція «Хочу додому». Мета заходу – знайти господарів безпритульним тваринам.

Фото Юлії Деркач.Фото Юлії Деркач. – Із новими власниками  буде укладатися договір щодо гуманного та відповідального ставлення до тварин, – зазначила Ольга Жуковська, член правління благодійної організації «Право на життя». – Буде розміщено інформаційний стенд, бокс для збору добровільних пожертв, волонтери приведуть тварин, які перебувають у них на перетримці. За словами організаторів, усі тварини уже мають щеплення проти сказу, пройшли відповідну ветеринарну обробку та під час акції будуть екіпіровані відповідно до діючого законодавства України. Читайте також: Полтава приймає Міжнародну виставку собак (фоторепортаж) На підтримку захисників тварин виступили полтавські митці, які пообіцяли зробити усім бажаючим фейс-арт (розмалюють обличчя). На акції працюватиме благодійна ярмарка хенд-мейд (рукоділля). Кошти від виторгу підуть на лікування та стерилізацію безпритульних тварин. До теми: У парку Перемога пройшла зоовиставка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter