У Полтаві водій маршрутки збував наркотики при пасажирах (фото)

Фото
21 липня 2012 о 09:411480 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві водій маршрутки збував наркотики при пасажирах (фото)
Водій маршруту «Огнівка-Левада» при пасажирах збував «дурман» клієнтам.
Працівники міліції затримали зловмисника «на-гарячому», під час чергового збуту своєму клієнту товару. Окрім того, сам водій був у неадекватному стані. За всіма ознаками він знаходився в стані наркотичного сп’яніння.

- 53-річний полтавець, раніше судимий за наркотики, рухаючись по маршруту «Огнівка-Левада», домовлявся з клієнтами по телефону про місце та час збуту наркотику, - повідомили у ВЗГ  УМВС у Полтавській області. - Потім тут же, при пасажирах, збував «дурман» клієнтам. Деякі з них навіть сідали в маршрутку на переднє сидіння, де водій продавав їм чергову дозу.

До теми - Полтавські правоохоронці вилучили наркотики на півмільйона гривень

Правоохоронці затримали зловмисника «на-гарячому», під час чергового збуту товару своєму клієнту за 100 гривень на одній із зупинок Полтави. Під час обшуку в автомобілі «Газель» міліціонери вилучили наркотичний засіб – опій, а також ангідрит, який використовується для виготовлення наркотиків та гроші в сумі 500 гривень. Крім цього, в салоні авто міліціонери виявили кістень, який водій возив з собою начебто для самозахисту. Міліціонерам затриманий пояснив, що наркотики він знайшов на вулиці та вирішив залишити їх собі.

Наразі по даному факту порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне виготовлення та збут наркотичних засобів. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Розпочате досудове слідство.

До теми - Полтавець виготовляв наркотики на дому в клієнтів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter