Що цікавого можна придбати школярам у магазинах канцтоварів Полтави

Фото
31 липня 2012 о 15:313538 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Що цікавого можна придбати школярам у магазинах канцтоварів Полтави
За місяць полтавські діти мають бути готові до школи.
Ще під час канікул батьки зі своїми школярами відвідують магазини канцтоварів та шкільні ярмарки. Останні, до речі, мають відкритись з 1 серпня. Адже до початку нового навчального року потрібно придбати одяг, взуття, ну і звісно канцтовари, без яких до школи ніяк.

Нові речі – це один з небагатьох факторів, який хоча б протягом перших днів навчання виявлятиме у вашої дитини бажання йти до школи, а точніше - похвалитись обновками. Адже нині виробники канцтоварів намагаються вигадати або вдосконалити свою продукцію, щоб дітям був цікавий їхній товар.

Що нині цікавого можна придбати в полтавських магазинах канцтоварів, читайте далі в матеріалі.

Обкладинки для книг – від 9 до 23 гривень за пакунок ( на кожен клас своя кількість).

Нині обкладинки для книг більш універсальні. Їх розмір фіксується тепер по книзі за допомогою допоміжних смуг. Є, наприклад, обкладинки з липкою стрічкою.

Обкладинки з липкою стрічкоюОбкладинки з липкою стрічкою На них ціна коливається від 9 до 16,80 гривень. Або ж обкладинки з подвійним тисненим швом (коштують вони від 10 до 26 гривень, дивлячись який клас). Обкладинки з подвійним тисненим швом Обкладинки з подвійним тисненим швом

Альтернатива для обгортання книг – плівка для книг.

Нині уберегти книги можна і без обкладинок. При цьому ще і зекономити гроші. Для цього є плівка для книг, яка має форму рулону, схожого на харчову плівку. Вона, як і обкладинки, буває різних відтінків. Ціна – 6,60 гривень за рулон.

Ручки-гумки для стирання

Який би учень не мріяв про ручку, якою можна було б стерти те, що написав. Якщо ще кілька років тому, була лише така ручка, що писала як фломастер, то тепер є і кулькова ручка, чорнило якої стирається гумкою, що з іншого кінця ручки. Сьогодні ціна на такі ручки – 4,50 гривень.

До теми - У Полтаві російськомовні класи існують, хоча їх і вважають економічно неефективними

Повітряні фломастери «Blopens».

БлопениБлопени

Суть таких фломастерів у тому, що вони розпорошують фарбу, як звичайні розпилювачі. Тільки для цього вам не потрібно нікуди натискати, а доведеться взяти фломастер в рот і дути в спеціальні отвори, направляючи стрижень на папір. Разом з повітрям на папері виявляється фарба. Чим сильніше потік повітря і ближче до паперу, тим більш яскраві виходять плями. Проте виробники радять не розпилювати повітряні фломастери дуже близько до поверхні. Їх також можна використовувати для малювання по тканині, дереву, пластику чи скла. Фломастери «Блопенс» можуть виконувати і функцію звичайних фломастерів. Проте ці фломастери не відмиваються. До «Блопенс» рекомендують купувати трафарети, в яких можна дути фарбу з повітряних фломастерів, щоб виходили літери чи малюнки. Ціна на «Блопенс» коливається від 12 гривень за 5 штук в упаковці до 35, 10 гривень за 12 штук в упаковці.

Маса для ліплення

Маса для ліплення та вироби з неїМаса для ліплення та вироби з неї

Альтернатива пластиліну, якою дитина не забруднить руки. Маси для ліплення мають контейнери з масою різного кольору. Також в наборі часто йдуть спеціальні формочки та преси, що допоможуть створити виріб необхідної форми. До складу маси входять полімер, вода і барвники на рослинній основі. Маса для ліплення використовується для виготовлення об'ємних іграшок, аплікацій, що стрибають м'ячиків, магнітиків та реалізації інших творчих ідей. Ціна на таку масу коливається – від 50 до 150 гривень.

Сумки для спортивної форми чи взуття

Фото зі сайту club.season.ruФото зі сайту club.season.ru

Замінник пакету – спортивні сумки, в які можна покласти спортивний одяг чи взуття. А таким чином не купувати постійно своїй дитині пакет, який вона часто рве, метаючи ним або випробовуючи його на спині однокласника (особливо це роблять дівчата, яких хлопці смикають за коси). Така сумка зручна особливо для тих дітей, які у позашкільний час відвідують спортивні секції. На сьогодні форма таких сумок різноманітна. Ціна від 25 до 70 гривень.

Простий олівець, що змінює форму. Олівець, який виготовлений з гнучкого матеріалу, дозволяє крутити його в різні боки. Ціна на такий олівець – 1 гривня 50 копійок.

Антистеплери -   пристрій для витягування скоб від стиплера. Ціна – 6 гривень.

Ціни на зошити сьогодні приблизно такі:

12 аркушів – від 70  копійок до 1,80 гривні

18 аркушів – 80 до 1,50 гривні

24 аркуші – від 1,25 до 2,60 гривень.

48 аркушів – від 2,50 до 6 гривень.

96 аркушів – від 3,18 до і більше

Минулорічні ціни на шкільні товари

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter