У Полтаві комунальники капітально ремонтують дві вулиці (фото)

Ситуація
4 серпня 2012 о 17:451235 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві комунальники капітально ремонтують дві вулиці (фото)
У Полтаві триває капітальний ремонт двох вулиць - комунальники міняють бордюри і покладуть новий асфальт.Працівники КП «ШРБУ» наразі ремонтують полтавські вулиці Карла Лібнехта та Нижньомлинську.


«Коло» стало свідком того, як роботи на вказаних ділянках відбуваються у вихідний день та  спеку +35°С. На цих вулицях вздовж проїжджих частин комунальники знімають старі бордюри та встановлюють нові, що дещо ускладнює пересування транспорту. У планах прокладання нового асфальтового покриття та тротуарів для пішоходів. Для цього доведеться повністю перекривати рух на вказаних дорогах. Орієнтовно комунальники планують завершити ремонт до 1 вересня.

Читайте також - Яма на одній з доріг Полтави продовжує збільшуватись (фото)

-  Протяжність вулиці Карла Лібнехта, на якій прокладемо новий асфальт, поміняємо бордюри та тротуари, 2 кілометри. Також на ділянці 60 метрів, що тягнуться до перехрестя з вулицею Фрунзе, розширили дорогу з 9 до 12 метрів. По вулиці Нижньомлинській прокладемо 700 метрів нового асфальту. Потім перейдемо ремонтувати вулиці Залізну, Спаську. Зараз працюємо у 2 зміні та вихідні, – розповів Олександр Хурдей, старший виконроб КП «ШРБУ».



460 метрів вулиці Комсомольскої, яка перетинається з вулицями Карла Лібнехта та Нижньомлинською, комунальники відремонтували частково. Залишилося прокласти пішохідні доріжки, виконати насення дорожньої розмітки та встановити знаки.

Нагадаємо, раніше «Коло» перевіряло стан ремонту полтавських доріг. Журналіст виявила: роботи подекуди виконані неякісно або взагалі відсутні, хоча міська влада відзвітувалася про їх завершення. Невдовзі мер Полтави Олександр Мамай заявив, що ремонтувати полтавські дороги заважає прокуратура міста. Через певний час у майже всіх комунальних підприємствах міста прокуратура провела обшуки. Однак, як побачило сьогодні «Коло», ремонті роботи дорожних шляхів попри протистояння влади та прокуратури де-не-де у Полтаві таки тривають. Хоча і не усюди, де було обіцяно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter