Довідка: гуртки у полтавському Палаці дитячої та юнацької творчості

Дозвілля
Надія Труш14 серпня 2012 о 15:144941 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Довідка: гуртки у полтавському Палаці дитячої та юнацької творчості
«Коло» пропонує дізнатися, в які творчі центри можна записати дитину.


Гуртки у Палаці дитячої та юнацької творчості почнуть діяти з вересня, навіть попри ремонт, який уже проводятьГуртки у Палаці дитячої та юнацької творчості почнуть діяти з вересня, навіть попри ремонт, який уже проводять

Публікуємо перелік гуртків, які діють на базі полтавського Палацу дитячої та юнацької творчості (у народі – Палац піонерів).

У полтавському Палаці дитячої та юнацької творчості навчитися можна танцям, вокалу, є технічні та гуманітарні гуртки. Навчання безкоштовне, однак є батьківські внески.

Список гуртків, на які можна записати чадо:

«Юний психолог», «Словограй», «Живе слово», «Малятко», Шашки, Авіамодельний, «Умілі руки», Англійський клуб, «Радіотехнічний», «Baby English», «Витівники», Артстудія «Браво», «Театр естрадних мініатюр», студія ОМ   «Соняшник», «Барви», «Господарочка», «Чародії», «Юний дизайнер», «Крій та шиття»,  духовий оркестр, оркестр народних інструментів, духові інструменти, танцювальний ансамбль «Барвінок», клас фортепіано, клас скрипки, початкова хореографія, танцювальний клуб "Акцент", клас баяну, клас гітари, цимбал, домри, флейт, саксофону, вокальна студія, ансамбль "Перлинка", логопедичний спів, "Срібні струни", Центр "Пізнайко".

Довідково: Палац дитячої та юнацької творчості знаходиться за адресою вул.Пушкіна,30 Тел. (0532) 7-25-86, 7-25-28

Думку психолога про те, як визначити талант дитини – читайте тут.

До теми -  У Полтаві ремонтуватимуть Палац піонерів - витратять 800 тисяч гривень