У Полтаві відкрили центр обслуговування платників податків, в який ходять як в музей

Новини
Надія Труш14 серпня 2012 о 13:511908 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відкрили центр обслуговування платників податків, в який ходять як в музей
У Полтаві сьогодні, 14 серпня, відкрили сервісний Центр платників податків.


Працюватиме сервісний центр щодня, крім офіційних вихіднихПрацюватиме сервісний центр щодня, крім офіційних вихідних

Центр, в якому відтепер обслуговуватимуть полтавських платників податків, відкрили у приміщенні Державної податкової інспекції.

Відкрили центр в рамках програми модернізації та реформування податкової служби. У приміщенні сервісного Центру  можна отримати дозвільну документацію (свідоцтво, патент, довідку), податкові консультації. А також подати податкову звітність та кореспонденцію. Крім того, буде здійснюватися  обслуговування суб'єктів господарювання працівниками управлінь оподаткування юридичних та фізичних осіб, податкового контролю, погашення прострочених податкових забов'язань.

На урочистому відкритті були присутні голова полтавської державної адміністрації Олександр Удовіченко, голова обласної ради Іван Момот та мер Олександр Мамай.

Біля будівлі – чотири сучасні лавки, у самому приміщенні – понад 10 кабінетів, де можна проконсультуватися та отримати потрібну інформацію.



У приміщенні сервісного центру розміщені інформаційні стенди із  зразками заповнення податкової звітності, а також податкові календарі із зазначенням термінів подання звітності та сплати податків, реквізити розрахункових рахунків, нормативної бази, порядок звернення громадян, Крім того до послуг платників податків -  різні довідники, податкові оголошення і новини. До речі, є  у приміщенні й великий телевізор та лавки, де можна відпочити. Самі ж працівники зізнаються, що полтавці до них приходять, наче у музей на екскурсію.

Довідково: знаходиться сервісний центр обслуговування платників податків за адресою: вулиця Фрунзе, 155.

Це не єдиний Центр платників податків. Крім того, подібні сервісні центри діють й у області. У Полтаві ж працюють два сервісні центри обслуговування платників податків. У сервісному центрі полтавської міжрайонної податкової інспекції обслуговують платників податків  Полтавського, Решетилівського, Диканського та Новосанжарського районів (сервісний центр діє на вулиці Маршала Бірюзова, у приміщенні, де знаходиться прокуратура Полтавського району). У сервісному центрі, що знаходиться за адресою Фрунзе, 155 обслуговують платників податків міста Полтава.

Також читайте:

У Полтаві депутати проголосували за збільшення податків

Нові правила плати податків для спрощенців