Микола Азаров розстався з грошима на ярмарку у Сорочинцях (фоторепортаж)

Фото
16 серпня 2012 о 22:351785 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Микола Азаров розстався з грошима на ярмарку у Сорочинцях (фоторепортаж)
Микола Азаров вперше побував сьогодні на Сорочинському ярмарку-цікавився вантажівками, їжею та товарами для бані.Перше ярмаркування Прем’єр-міністра у Сорочинцях ледь не зіпсувала погода.


Приїзд

Микола Азарова прибув на Сорочинський ярмарок з годинним запізненням, бо милувався польотами літаків-винищувачів на аеродромі у Миргороді. Поки Прем’єр їхав, під накрапаючим дощем, очікуючи, мокнули перехожі-зіваки та журналісти. Кортеж Голови Уряду, що налічував 6 автівок, з’явився у супроводі міліції. З букетом у руках Миколу Азарова зустрічала на вході у торжище Світлана Свищева, керівник проекту «Сорочинський ярмарок».

Читайте також-На Сорочинському ярмарку найбільш популярні квас та Андрій Шевченко (фото)

Покупки

Фольклорні колективи та Микола Гоголь вітали Азарова уже на території ярмарку. Прем’єр одразу заявив, що приїхав сюди розстатися з грошима, і відправився у похід за покупками у торгівельні ряди. Найдовше затримався біля палатки «Товари для бані».

- Микола Азаров спочатку пройшов, а потім побачив вивіску «Все для бані», зупинився і сказав: «О, баньку я люблю». Запитав, що у нас є, що ми можемо порадати. Приміряв шапку навпроти дзеркала. І вирішив брати. Капці ми хотіли йому подарувати, але він відмовився. За все дав 200 гривень, а здачі не взяв, - розповідає продавець Петро.



Сам Микола Азаров так пояснив свою покупку:

- Я купляю лише те, що мені у житті потрібне. Такий мій принцип. Тому я придбав те, чого мені не вистачало: шапку для бані, її давно збирався придбати. Та вмовили мене хлопці взяти вовняні капці. Спочатку вони хотіли їх мені подарувати. Ми поторгувалися, 80 віддав за капці, 45 за шапку. Думаю, недорого, - вважає Прем’єр.

Потім він встиг посидіти за кермом вантажівки «КРАЗ», цікавився будівельними констуркціями та Крюківськими швидкісними потягами, скуштував Кременчуцької ковбаси та Пирятинського сиру.

Спілкування з пресою

Поки Прем’єр ярмаркував, неабияк діставалося журналістам. Щільне кільце охорони з кремезних молодиків надто близько не підпускало до віп-тіла і відтісняло фотографів та операторів, у той час як кабмінівських не чіпали. Обіцяну прес-конференцію для ЗМІ також відмінили – Микола Азаров зіслався на дощ і обмежився двома питаннями про ярмарок. Прорватися до кортежу вдалося лише фермеру з Миргородського району, який поскаржився на проблеми у підприємництві. Азаров обіцяв розібратися.

Годину провівши на ярмарку і отримавши на згадку картину від його організаторів, на початку третьої години дня Микола Азаров вирушив до «Миргородкурорта». Дощ, що лив без упину увесь час перебування у Сорочинцях Прем’єра, одразу припинився.

До теми:

На Сорочинському ярмарку борці весь день розважали гостей

На Сорочинському ярмарку побільшало Гоголів (фото)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter