Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти полтавського судді за хабар

Новини
21 серпня 2012 о 17:132344 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти полтавського судді за хабар
Суддя Господарського суду Полтавської області  отримав хабар за вирішення справи, що була в нього на розгляді.










Фото зі сайту ladyportal.infoФото зі сайту ladyportal.info









Наразі проводиться слідство

- Суддя отримав хабар за вирішення спору між двома підприємствами, - повідомили у прес-службі Генпрокуратури України. – Слідство у справі ще триває.

Як повідомили у прес-службі СБУ, посадовець вимагав від чоловіка 3500 доларів США за винесення рішення на користь одного з комерційних підприємств області. Спочатку він отримав 4000 гривень. Спіймали ж суддю «на гарячому», коли той отримував другу частину хабара – 3 тисячі гривень.

У відділі Генеральної прокуратури України з розслідування злочинів щодо корупційних діянь порушили кримінальну справу щодо цього судді. Відповідатиме слуга Феміди за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України - «Одержання хабара».

До теми - ГУБОЗівці про полтавського податківця: за хабарі він закривав справи та «кришував» порушників

Довідка «Кола»: Санкція цієї статті передбачає позбавленням  волі  на  строк  від  п'яти до десяти років з позбавленням права  обіймати  певні  посади  чи  займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter