Концерт до Дня Незалежності у Полтаві (фото)

Новини
25 серпня 2012 о 08:152476 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Концерт до Дня Незалежності у Полтаві (фото)
У Полтаві відзначили День Незалежності України 2 годинним концертом «Серце наше – Україна».Святкування Дня Незалежності у Полтаві завершилося учора концертом на Співочому полі імені Марусі Чурай.
Фінальний акорд вечора – 5 хвилинний феєрверк.

Полтавців з Днем Незалежності під час концерту вітали співаки та танцювальні колективи міста. Імена більшості артистів, які підіймали глядачам настрій, переважно залишилися невідомими – ведучий концерту їх не озвучував. Щоправда, публіка одразу впізнала гурт «Живі барабани» та сестер Евелін і Жослін Рафанумезана, тому підтримувала їх впродовж виступу оплесками. Наприкінці вечора на сцену вийшов і мер Полтави Олександр Мамай.



-  Вітаю Вас з 21 річницею Незалежності України! Ура, - розпочав він своє привітання полтавців.

Далі міський голова звернувся до молоді міста з вже тричі озвученою розповіддю про паспорт. Крапка у святковому концерті – 5 хвилинний феєрверк. Однак о пів на десяту полтавці й не збиралися розходитись по домівках – вони продовжили святкування Дня народження держави Україна у парку «Перемога».