Як у Полтаві святкуватимуть ювілей області - афіша

Новини
Надія Труш27 серпня 2012 о 13:291500 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як у Полтаві святкуватимуть ювілей області - афіша
22 вересня у Полтаві святкуватимуть 75-ту річницю з дня утворення області.


фото з сайту souvenir.products.in.uaфото з сайту souvenir.products.in.ua

З нагоди цієї події у обласному центрі проведуть ряд заходів та святкові концерти. На святкування витрать з обласного бюджету 782 тисячі гривень.

22 вересня у Палаці дозвілля «Листопад» відбудуться урочисті збори та святковий концерт. На заході будуть присутні представники міської та обласної влади. Там же вітатимуть кращих діячів культури та науки, відзначатимуть різними нагородами.

Окремо планують відзначити «однолітків області»: тих, кому цьогоріч виповнюється 75 років. А от полтавським ветеранам обіцяють матеріальну допомогу та вручення орденів на соціальне житло.

З нагоди ювілею розроблять символіку та логотип свята, однак як вони будуть виглядати – ще не розголошують, збираються зробити полтавцям приємний сюрприз. На автошляхах області облаштують тематичні біг-борди. У самому ж місті встановлять сіті-лайти.  З нагоди цього свята в порядок приведуть й об'єкти культурної спадщини, зокрема – міські пам'ятники, які потребують ремонту. Однак перед цим проведуть спеціальну експертизу, щоб визначити, скільки коштів виділити на ремонтні роботи.

Крім того, з нагоди ювілею області виготовлять святкові листівки, фотоальбоми та аудіо диски.  Також створять сувенірну продукцію. Планують випуск нових книг про історію Полтавської області.

На державних установах, закладах освіти, житлових будинках встановлять національний прапор України.

У музеях області діятимуть виставки фото та архівних документів, про становлення Полтавської області та зміни її адміністративного поділу.

До теми:

Концерт до Дня Незалежності у Полтаві (фото)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter