У Полтаві рятувальники допомогли чоловіку, який лежав на підлозі квартири без свідомості

Новини
Надія Труш5 вересня 2012 о 10:45698 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві рятувальники допомогли чоловіку, який лежав на підлозі квартири без свідомості
У Полтаві рятувальники визволяли чоловіка, який  втратив вдома свідомість та не міг викликати медиків.


фото з сайту ukranews.comфото з сайту ukranews.com

49-річний полтавець, інвалід першої групи, став заручником власного помешкання в одному із житлових будинків по вулиці Котляревського.

Подробиці розповіли у Центрі пропаганди ТУ МНС в Полтавській області.

- Рятувальники провели рятувальні роботи по відкриванню вхідних дверей, бо самостійно зробити це господар не міг, - повідомив Віталій Шкаревський, керівник Центру пропаганди ТУ МНС в Полтавській області. – Йому стало зле, втратив свідомість. Викликати лікарів, бо потребував медичної допомоги, чоловік не міг. Це сталося учора, 4 вересня, приблизно о 11 годині.  Рятувальників викликала мама чоловіка, яка прийшла провідати сина, а той не відкривав дверей.

Еменесники за допомогою альпінійського спорядження, через вікно потрапили до квартири на другому поверсі, де перебував чоловік й побачили, що він лежить без свідомості біля ліжка. Рятувальники викликали швидку, постраждалого госпіталізували до одного із медичних закладів міста.

Нагадаємо, у Полтаві рятувальники допомогли 88-річній жінці, яка два дні пролежала на підлозі квартири через біль.

Ще один випадок: полтавська родина не могла вийти з квартири через сміття.

До теми:

У Полтаві рятувальникам довелося стати альпіністами, щоб визволити людину з квартири

У Полтаві 86-річна жінка викликала міліцію, щоб серед ночі вийти з квартири