У Полтаві днями з'явиться нова автостанція

Новини
Надія Труш7 вересня 2012 о 11:111540 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві днями з'явиться нова автостанція
З 10 вересня у Полтаві біля Південного вокзалу почне працювати нова автостанція.


фото з сайту news.if.uaфото з сайту news.if.ua

АС-4, збудована на кошти приватних перевізників, знаходиться на площі Слави. Уже з наступного тижня будуть здійснюватися рейси автобусів у Котелевському напрямку.

- На сьогодні автостанція уже майже готова до експлуатації, - повідомили у приймальні Віктора Шадчнєва, заступника голови Полтавської обласної державної адміністрації, - Змонтовано насосну каналізацію, перенесено труби для подачі води з річки Ворскли, змонтовано інші інженерні комунікації. Будівництво закінчено, введено в експлуатацію автономну трансформаторну підстанцію. З наступного тижня уже працюватиме диспетчерський пункт.

Нова автостанція у місті працюватиме в рамках запровадження нової транспортної системи.  Нагадаємо, обмежити рух приміських автобусів у Полтаві планують уже кілька років. Міська влада пояснює заплановані реформи тим, що потрібно розвантажити центр міста від  приміських автобусів. Нині нову транспортну систему втілюють у життя: відтепер приміський транспорт буде їздити лише до Південного вокзалу.

До теми:

На одній із автостанцій Полтави паніка через платформи

У Полтаві визначали, хто достойний возити пасажирів: список маршрутів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter