Депутати міськради на сесії перейматимуться парковками, землею та грошима

Новини
13 вересня 2012 о 12:501060 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Мер Полтави Олександр Мамай скликає депутатів на чергову 26 сесію міської ради.У вівторок, 18 вересня, відбудеться 26 сесія Полтавської міської ради.
Для розгляду депутатам мер Олександр Мамай пропонує 33 питань, більшість з яких стосуються виділення землі та змін до бюджету. Серед них, зокрема, такі:

  1. Про внесення змін до показників міського бюджету на 2012 рік.

  2. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 2 квартал 2012 року.

  3. Про надання дозволу на розроблення детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Гожулівською, Степовою, Павла Горобця та Марії Башкирцевої.

  4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування існуючих гаражів по вул. Кучеренка, 8-г.

  5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо впорядкування існуючого землекористування по пров. Рибальському, 14-г для обслуговування існуючих гаражів.

  6. Про внесення змін до рішення позачергової дев’ятнадцятої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 30.01.2012 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва багатоквартирних житлових будинків соціального призначення по бульв. Б. Хмельницького,10-а, бульв. Б. Хмельницького, 15.

  7. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва комплексу човнової станції з елементами обслуговування по вул. 9-го Травня, 38а.

  8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо впорядкування існуючого землеволодіння по просп. М. Вавілова, 1-а для експлуатації та обслуговування автогазозаправного пункту .

  9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо впорядкування існуючого землекористування по Київському шосе, 44-а для експлуатації та обслуговування майстерні шиномонтажу та дрібного ремонту автомобілів.

  10. Про затвердження  «Положення про порядок списання та передачі майна комунальної власності міста».

  11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва спортивно-видовищного комплексу з приміщенням громадського обслуговування по вул. Петра Юрченка, 1-а в м. Полтаві.

  12. Про затвердження Положення про конкурсний комітет з визначення операторів для паркування і умови проведення конкурсу на надання права з обладнання та утримання майданчиків для платного паркування транспортних засобів на вулично-дорожній мережі м. Полтава.

  13. Про затвердження Положення про паркування транспортних засобів у м. Полтава.

  14. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства м. Полтава на 2012 рік.

  15. Про затвердження «Програми розвитку та безпеки дорожнього руху у  м. Полтава на 2012-2016 роки».

  16. Про створення комунальних закладів «Центрів первинної медико-санітарної допомоги» в м. Полтава.

  17. Про внесення змін до міської цільової програми «Забезпечення пожежної безпеки на 2011-2015 роки», затвердженої рішенням тринадцятої сесії Полтавської міської  ради шостого скликання від 07.09.2011(зі змінами).


26 сесія Полтавської міської ради як завжди запланована на 10-ту годину ранку в залі засідань Полтавської міської ради за адресою вул. Жовтнева, 36. Нагадаємо, попередня сесія міської ради тривала лише 20 хвилин.