Щоб помиритися з коханою, полтавець вкрав для неї весільну сукню за 6 тисяч гривень

Ситуація
Надія Труш14 вересня 2012 о 12:001580 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Щоб помиритися з коханою, полтавець вкрав для неї весільну сукню за 6 тисяч гривень
Полтавець вирішив порадувати свою кохану подарунком й вкрав з салону весільну сукню вартістю 6 тисяч гривень.


фото з сайту bazar.te.uaфото з сайту bazar.te.ua

Щоб помиритися із дівчиною, 28-річний хлопець вирішив вкрасти з весільного салону сукню. Наразі «Ромео» затримали.

Подробиці позповіли у центрі зв'язків із громадськістю УМВС в Полтавській області.

- Після робочого дня нещодавно хлопець розпивав алкогольні напої разом із своїм другом, - повідомила Анна Масельскас, представник прес-служби УМВС в Полтавській області. – Після цього вирішив прогулятися вечірніми вулицями міста. Побачивши весільний салон, вирішив зробити коханій сюрприз: подарувати білосніжну сукню та освідчитися їй. Це сталося в Октябрському районі міста.

Полтавець розбив скляну вітрину каменем, вхопив сукню разом з манекеном й швидко побіг вулицею. Однак презентувати оригінальний подарунок дівчині не встиг – його швидко затримали працівники охоронної фірми, адже весільний салон був під охороною.

Про скоєне хлопець жалкує, як розповідав правоохоронцям. За розбите скло перед власником салону вибачився. Але кримінальну справу проти закоханого полтавця все ж порушили, за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням в приміщення). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Раніше до кримінальної відповідальності хлопець не притягувався.

Крадіжки у полтавських магазинах трапляються нерідко. Нещодавно у Полтаві затримали безробітного, що крав одяг у торгівельних центрах. А двоє полтавців вкрали візок для продуктів, щоб покататися.

До теми:

Полтавка за спокусу до віскі та цукерок може отримати 5 років

У Полтаві під час Євро-2012 пограбували холодильник з пивом
Полтавця не випускали з супермаркету через ковбасу з лікером