У Полтаві затримали злодія, який крав речі з гуртожитку вишу

Новини
17 вересня 2012 о 12:06898 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві затримали злодія, який крав речі з гуртожитку вишу
Викрадені речі у жителів гуртожитку одного з полтавських вишів знайшли у 30-річного чоловіка, який проживав неподалік. 










Фото з сайту novomoskovsk.euФото з сайту novomoskovsk.eu









За це на зловмисника чекає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

До теми - Щоб помиритися з коханою, полтавець вкрав для неї весільну сукню за 6 тисяч гривень



- Невідомий серед білого дня відчинив вікно кімнати, що знаходилась на першому поверсі гуртожитку, - розповів Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області. – Він проник у приміщення та викрав звідти ноутбук. Проте працівникам міліції не вдалось відразу затримати злодія. Через деякий час у цьому ж вищому навчальному закладі аналогічним чином викрали ще один ноутбук, мобільний телефон, а згодом - велосипед одного з працівників.

Пошук „потенційних” злодіїв серед персоналу та студентів навчального закладу результату не дав. Згодом правоохоронці з’ясували одну цікаву деталь: у будинку, який розташований поряд із вишом, без реєстрації проживає 30-річний чоловік, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння різних злочинів, у тому числі крадіжок. У помешканні чоловіка, яке оперативники оглянули з дозволу рідних, виявили  докази його причетності до скоєння  крадіжок. Самого зловмисника вдома не було – він саме був у від’їзді. Та нещодавно правоохоронці його таки  затримати.

Нині  полтавець перебуває у слідчому ізоляторі. Відносно нього порушено декілька кримінальних справ за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло або інше приміщення). За скоєні крадіжки він може отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

До теми - У Полтаві затримали безробітного, що крав одяг у торгівельних центрах

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter