Полтавець вбив дружину, а потім викликав медиків, щоб врятувати її

Новини
Надія Труш27 вересня 2012 о 17:251303 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець вбив дружину, а потім викликав медиків, щоб врятувати її
У Полтаві 47-річний чоловік вбив дружину, після чого викликав лікарів, щоб її врятувати.


фото з сайту foto.delfi.uaфото з сайту foto.delfi.ua

Жінку із проникаючим пораненням у голову доставили до реанімаційного відділення обласної клінічної лікарні. Однак врятувати її не вдалося.

- Чоловік, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та наркотики, стріляв з краденого пристрою для відстрілу патронів «Форт-12Р», - прокоментував ситуацію Юрій Сулаєв, речник обласної міліції. – Це сталося учора, 26 вересня, о 14 годині, на вулиці Шевченка. Чоловік з дружиною посварилися, в результаті цього полтавець зробив вистріл.

Лікарі обласної лікарні більше ніж півдоби боролися за життя, але від отриманих травм жінка сьогодні, 27 вересня, померла.

- Зараз полтавець затриманий, триває слідство, - зауважив Юрій Сулаєв. – Зброя, з якої було скоєно постріл, значилася як викрадена, з 2008 року. У скоєно чоловік зізнався відразу, дозволів на зберігання зброї не мав.

Наразі порушено кримінальну справу. За замах на вбивство полтавцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

До теми:

У Полтаві досі шукають убивць валютчиків

У Полтаві брат зарізав брата через телевізор

Стрілянина у столичному супермаркеті: розповідь очевидця з Полтави

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter