У «Зважених та щасливих» полтавець опинився за крок від вильоту з проекту

Полтавці в українських шоу
Ніна Король28 вересня 2012 о 11:161541 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У «Зважених та щасливих» полтавець опинився за крок від вильоту з проекту
У «Зважених та щасливих» продовжують худнути троє жителів Полтавщини.


Олег ГоловановОлег Голованов

Але перебування одного з учасників у шоу, Олега Голованова,  було під загрозою.

Синя команда у першому конкурсі (бігу на дистанції 3 кілометри, при цьому всі скуті одним ланцюгом) виграла. (Саме в цій команді змагається за приз у 250 тисяч і скидає кілограми Олег Голованов із Кременчука). Команда , що програла – червоні, отримала в як покарання сундук із цукерками (3 кілограми). Хоч червона команда програла в цьому конкурсі, не взяла цукерок, а мусила докласти цю вагу при загальному зважуванні в кінці тижня, та все одно залишилась у виграші. А програла команда синіх.

За тиждень, що минув, чоловік скинув лише 1 кілограм. Опинився в номінації на виліт. Але більшість проголосувала проти Вадима-одесита. Вирішили, що Олег – молодший і може зробити більше для команди. Натомість організм Олега з Одеси здався, і чоловік при навантаженнях набрав усе-таки аж 2 кіло.

Любов із Комсомольська скинула 2 кілограми і була після цього дуже розчарована результатом, жінка чекала від свого організму більшого.



Скандальна Альона, як її охрестили на проекті за те, що має завжди власну думку, на зважуванні розплакалась. Полтавка розповіла про найбільшу мрію – народити дитину, цього їй хочеться із 25 років. В Альони вже була позаматкова вагітність. Лікарі повідомили жінці, що зможе мати дітей, але для цього треба скинути вагу.



Нині Альона суттєво схудла, жінка вже важить менше 100 кіло. Чоловік написав Альоні в листі, що дуже скучив і коли жінка повернеться додому, будуть працювати на поповненням родини.

Нагадаємо, у першому сезоні колишній хокеїст Микола виграв 250 тисяч у проекті і повернув тілу гарну форму завдяки телешоу. Учасниця з Полтавщини Олеся також худла у проекті, але вибула з нього зарано.  Зате  мала на Новий рік омріяну сукню від Оксани Марченко, таку ж як у телеведучої.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter