У шоу «Зважені та щасливі» скидають вагу троє полтавців

Новини
Ніна Король7 вересня 2012 о 12:282516 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У шоу «Зважені та щасливі» скидають вагу троє полтавців
Двоє жінок та один чоловік із Полтавщини беруть участь в телешоу «Зважені та щасливі-2».


Альона ЛаптєваАльона Лаптєва

Щочетверга на каналі СТБ у новому сезоні демонструється шоу, в якому гладкі люди худнуть під наглядом тренерів на очах усієї країни. Серед тих, хто подався в телепроект, бо не зміг сам упоратись із зайвими кілограмами, – троє жителів Полтавщини.

Альона Лаптєва, якій 30 років, живе у Полтаві. ЇЇ вага 110 кіло при зрості 168 см. Мріє скинути вагу та завагітніти заради коханого чоловіка, і сподівається, що в цьому їй допоможе проект.

Жінка хоче схуднути до 55 кіло. Нагадаємо, у першому сезоні худнула у проекті та навіть отримала сукню від Оксани Марченко ще одна жителька Полтавщини.

У Альони є три сестри, але зайва вага лише в Альони. З дитинства полтавку обмежували в  їжі, мама примушувала робити зарядку, але результатів це не давало.

Коли Альоні виповнилося 25 років, страх перед тим, що вона може назавжди залишитися самотньою, змусив її схуднути, повідомляє сайт  stb.ua. За допомогою кодування і регулярних занять у тренажерному залі за 9 місяців учасниці вдалося схуднути на 45 кіло. У житті полтавки з’явилось кохання.

Та робота (керуючий супермаркету) і харчування знову дали про себе знати: жінка залишила тренування с тренажерному залі і знову набрала вагу. За 8 місяців знову вага повернулась, а тоді долались іще 15 кіло.

Аптекар перепробувала на собі багато що, але зривалась

Любов СоляникЛюбов Соляник

Любов Соляник  з Комсомольска важить 133 кілограми. Їй 34 роки, а зріст жінки 164.

Комсомольчанка хоче в ідеалі мати вагу 63 кіло.

Любов – напівсирота, залишилась без мами у 2 роки. Виросла в інтернаті. З 15 років працювала, щоб вижити.

У 17 років зустріла шалену любов – свого чоловіка. Нині вони разом. Жінка народила двох дітей та після того дуже погладшала. Бентежить її те, що чоловік може покинути.

Оскільки жінка працює провізором, вона спробувала на собі і пігулки для схуднення, і кодування, і дієти. Худла максимум на 22 кіло. Зривалась, набирала вагу.

Хоче скинути вагу, а потім відкрити реабілітаційний центр та допомогти пострункішати подругам.

Після побиття бізнесмен почав гладшати

Олег Голованов. Він ледь не став капітаном команди "синіх", але програвОлег Голованов. Він ледь не став капітаном команди "синіх", але програв

А 37-річний кременчужанин Олег Голованов завжди мав спортивну статуру. Нині ж важить 135 кіло при зрості 176 см.

Колись Олег займався танцями, футболом, боксом. Одного разу чоловіка дуже побили, бізнесмен потрапив до лікарні. А після перестав займатись спортом та почав стрімко набирати вагу. Потім була «підстава» з боку друга, втрати, невдачі в бізнесі. Стрес чоловік заїдав, набираючи кілограми. Далі борги, довелось закласти квартиру... У грудні Олега покинула дружина після 13 років шлюбу, забравши дітей.

Нині Олег Голованов працює охоронцем, іноді бачиться з синами.

Олег мріє скинути зайві кіло та налагодити особисте життя і бізнес.

Учора, 6 вересня, була друга ефір програми, де учасник, що скинув найменше кіло, покинув проект. Наразі це були не полтавці, наші ж земляки продовжать пітніти у спортзалі, дотримуватись дієти та виконувати складні завдання проекту заради мрії.

До речі, полтавців завжди багато серед учасників інших шоу, у яких вони навіть не раз перемагали.

Сашко Геращенко був визнаний кращим танцівникм у Танцюють всі, нині ппродовжує кар’єру і має танцшколу.

А Олена Ковтун перемогла у талантшоу «Україна має талант». Артем Лоїк зайняв друге місце в шоу Україна має талант. Едуард Клопот потрапив у десятку найкращих в цьому ж шоу. Олег Кензов посів другу сходинку у шоу Х-фактор.




Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter