Полтавець Роман Маілов здолав грека і вчетверте став чемпіоном світу (фото)

Фото
29 вересня 2012 о 19:071309 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець Роман Маілов здолав грека і вчетверте став чемпіоном світу (фото)
Роман Маілов у Полтаві завоював свій четвертий пояс чемпіона світу.Боксер з Полтави Роман Маілов переміг Василіса Какарікоса з Греції і вчетверте став чемпіоном світу за версією ISKA.
Поєдинок відбувся в рамках міжнародного турніру із кікбоксингу та тайського боксу серед професіоналів «Полтавська битва 2012».

Перед боєм Роман Маілов розповів про налаштування на цей турнір.

-  Ні, я не хвилююся, нормально все. Збираюсь перемагати за рахунок підготовки. Хоча певний неспокій присутній, адже вдома багато знайомих прийде мене підтримати. Через це хочеться лише виграти, - зізнався спортсмен.

Бій за звання чемпіона світу тривав 5 раундів по 3 хвилини. У перших 2-ох раундах Роман Маілов помітно поступався своєму візаві та навіть встиг побувати на підлозі рингу. Лише посередині поєдинку суперники зрівняли кількість нанесених ударів один одному. Перемогу Роман Маілов вирвав у останніх 2-ох раундах. Як розповів тренер полтавського спортсмена Руслан Кривуша, такою була тактика ведення бою.



- Це стиль Романа Маілова. Якщо у Романа 24 професійних поєдинків, то у його суперника 155, серед яких близько 130 перемог. Грек дуже досвідчений, не можна було з ним одразу воювати. Ставка була на корпус, щоб збити йому дихання, щоб він втратив витривалість. Наша тактика виправдала себе, успіх очевидний, - зазначив Руслан Кривуша, тренер Романа Маілова.

Відпочивати вихованець спортклубу «Легіон» Роман Маілов довго не збирається, адже вже у листопаді та грудні він знову буде відстоювати своє звання чемпіона у не менш важливих боях.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter