У Полтаві боксери з 7 країн влаштували «Полтавську битву» (фото)

Новини
29 вересня 2012 о 15:071693 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві боксери з 7 країн влаштували «Полтавську битву» (фото)
28 вересня опівночі в місті прогриміла "Полтавська битва 2012".У Полтаві відбувся міжнародний турнір із кікбоксингу та тайського боксу серед професіоналів «Полтавська битва 2012».
На чемпіонаті боксери з 7 країн світу змагалися у 10 поєдинках, з яких 5 були титульні.

Олександр Тен (виходив на ринг двічі), Арсен Жаботинський, Олег Приймачов, Богдан Погорєлов, Дмитро Руденко, Алім Набієв та Роман Маілов, вихованці полтавського клубу «Легіон», здобули 8 перемог у ринзі та одягли на себе 5 чемпіонських поясів. Дехто зі спортсменів повністю декласував супротивника, завершивши бій нокаутом.

- Ці результати дуже несподівані. Ніхто й не міг подумати, що всі наші хлопці переможуть, окрім Юрія Шеремета, який поступився в достойному поєдинку. Здивував красивою перемогою над турком Алім Набієв. Звісно, відкриття турніру – це Олександр Тен, який боксував на рівні, якого від нього ніхто й не очікував, - коментує підсумки «Полтавської битви 2012» Руслан Кривуша, головний тренер спортклубу «Легіон».



У ринзі полтавські бійці на правах господарів почували себе більш ніж впевнено, а подекуди зухвало. Сприяли такий поведінці підтримка публіки, що зібралася ввечері 28 вересня в спорткомплексі УМВС, та настанови тренера.

- Наші спортсмени досвідчені, тому поводять себе на ринзі як вдома. Вони розуміють, що психологічний вплив потрібен у першу чергу. Коли супротивник бачить, що його візаві аніскілечки не боїться, навпаки демонструє свою зухвалість та бойову нахабність, він врешті-решт може зламатись у характері, - пояснює тактику ведення бою своїх підопічних Руслан Кривуша.

Окрасою усього турніру став фінальний бій чемпіона світу з кікбоксингу та тайського боксу полтавця Романа Маїлова з греком Василісом Какарікосом. Про нього також читайте на нашому сайті.