Полтавці проміняли виступ зіркового гостя на безкоштовний йогурт (фото)

Фото
30 вересня 2012 о 16:041396 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці проміняли виступ зіркового гостя на безкоштовний йогурт (фото)
Під кінець концерту з учасниками відомих талант-шоу полтавці побігли за машиною з йогуртами.
Нагадуємо, що сьогодні, 30 вересня, проходив концерт у рамках акції «Пробіг з вірою в серці». Під час пробігу збирали кошти для допомоги дітям з захворюваннями серця.

Не встиг фаворит «Крим М'юзік Фесту-2012» Олександр Онофрійчук доспівати пісню, як на горизонті Корпусного парку з’явився автомобіль з безкоштовними йогуртами. Побачивши машину, значна частина глядачів концерту, більшість з яких учасники пробігу, ринули за нею. Діти, заради йогурту, бігли за автомобілем довкола "орла", доки водій фургону не зупинився. Наступне випробування для бажаючих отримати безкоштовний йогурт – черга і тиснява. Проте маленькі полтавці, заради ласощів, витримали навіть крики організаторів та штовханину в натовпі.

А от батьки не всі були згодні чекати дитину, доки вона вистоїть в черзі

- Зайдемо до магазину і я куплю тобі будь-який йогурт, тільки пішли додому, - говорила мама синові, який тягнув її за руку до фургону з йогуртами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter