Півтори тисячі полтавців бігли, аби врятувати дітей із захворюваннями серця (фото)

Новини
30 вересня 2012 о 13:511274 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Півтори тисячі полтавців бігли, аби врятувати дітей із захворюваннями серця (фото)
Сьогодні, 30 вересня, в Корпусному парку Полтави провели акцію «Пробіг з вірою в серці».
Під час благодійного марафону збирали кошти для допомоги дітям з захворюваннями серця.

До теми - Всесвітній День серця в Полтаві: в центрі вишукувалась черга біля швидкої (фото)

- Сьогодні в Полтаві уперше проходить «Пробіг з вірою в серці», акція, яку проводять  для збору коштів на придбання кардіообладнання для 5-ої міської лікарні, - розповіла Світлана Яримова, піар-менеджер компанії "Данон". - Полтава - вже четверте місто, в якому ми проводимо таку акцію. Тільки вчора ми приїхали  з Херсону, де участь брало 5 тисяч людей. Там ми зібрали 81 тисячу 19 гривень. У Полтаві приблизно зареєструвалось 1,5 тисячі учасників. Пізніше підрахуємо, що назбирали. На всіх учасників після пробігу чекає концерт, призи, серед яких зокрема йогурти від спонсора.

На акцію долучились вихованці полтавських спортивних шкіл. Вони і склали основну кількість учасників. Першими стартували полтавські інваліди-візочники. За ними поетапно бігли колони дівчат, а потім колони хлопців. Серед батьків, які прийшли підтримати своїх дітей знайшлись незадоволені організацію.

- У колоні під час забігу має бігти дуже багато дітей, і їм тісно, - говорить мама одного з учасників. – Мій син, коли біг, спіткнувся об іншого хлопчика, і трішки забився. Добре, що все обійшлось без травм.

Проте, більшість дітей задоволені, адже їх обіцяють безкоштовно повести на футбольний поєдинок «Ворскли» та «Іллічівця» та пригостити йогуртом. Хоча далеко не кожен знає з них, мету акції, в якій брали участь.

До теми - Полтавці побігли містом за здоровий спосіб життя (фото)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter