Полтавець надавав стусанів продавцеві за ціну на каву

Ситуація
2 жовтня 2012 о 14:091150 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець надавав стусанів продавцеві за ціну на каву
Нетверезий 45-річний чоловік зайшов до продуктового магазину, що на  Калініна, випити каву.

Фото зі сайту viche.lutsk.uaФото зі сайту viche.lutsk.ua Проте його не влаштувала ціна на напій і він зчинив бійку з продавцем. Розбиратись в ситуації приїхали правоохоронці.

- До приміщення магазину зайшов невідомий чоловік, який захотів випити кави, - розповіла Аліна Балагура, прес-офіцер УДСО при УМВС Полтавщини.-  Отримавши напій, полтавця спочатку здивувала ціна, а потім розлютила. Продавець пояснила, що в їхньому магазині діють нічні ціни, тому кава є вдвічі дорожчою. Довго сперечаючись і, не знайшовши спільної мови з жінкою, будучи ще й на підпитку, він вирішив розставити усі крапки за допомогою стусанів. Біля каси зчинилася бійка, що супроводжувалася нецензурною лайкою, у результаті якої жінка отримала синці. Коли на місце події прибули працівники ДСО, учасники конфлікту вже тільки сперечались.

До теми - Полтавця не випускали з супермаркету через ковбасу з лікером

Правопорушника працівники ДСО затримали та доставили до Октябрського райвідділу міліції. Що насправді стало причиною такої агресивної поведінки з боку чоловіка з’ясує слідство. За недопиту каву непрацюючому бунтівнику загрожує штраф від 8500 до 17000 гривень, арешт на строк до шести місяців чи обмеження волі на строк до п’яти років.

До теми - У Полтаві невідомі викрадають з магазинів касові апарати

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter