У Полтаві хочуть встановити ще один рекорд: завершать найбільший свиток толерантності

Новини
3 жовтня 2012 о 12:21763 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві хочуть встановити ще один рекорд: завершать найбільший свиток толерантності
У Полтаві 18 жовтня о 15.00 біля Білої альтанки  збираються завершити найдовший «Свиток  Толерантності» і встановити рекорд України.








Фото зі сайту nesher.ruФото зі сайту nesher.ru







Полтавці зможуть приєднати своє бачення толерантності до довгого полотна, над яким працювало близько 2 років 18 українських міст, Росії, Сполучених Штатів Америки.

Нагадуємо, що на День міста полтавці встановили два рекорда України. Це був найбільший вишитий рушник та 230-кілограмовий торт-фоторафія. До речі, останній рекорд вже побили в Кременчуці.



- У Полтаві зберуться національні меншини, які принесуть свою частину свитку толерантності. Також до акції зможуть долучитись всі бажаючі жителі міста, - розповіла Євгенія Бардіна, координатор проекту "Не в нашому місті". – Чим довший вийде свисток, тим і краще, бо ми збираємося побити рекорд, який нині зафіксований в Книзі рекордів України. Як нам відомо, то найбільшим поки що був такий свиток толерантності довжиною в 53 метра, ми вже маємо 40 метрів, і маємо наміри доєднати ще не менше 20-ти, якщо звісно вийде.

Аби долучитись до акції, полтавці  мають принести або  створити під час  заходу чи то малюнок, чи то нарис, чи то слова толерантності. Як пояснили організатори, приймається будь-яка форма самовиявлення того, як полтавці  хочуть боротись за толерантність. Все це приєднають до свитку.

- Ми з собою беремо тканину, чисті аркуші, все те, чим можна буде малювати та шити, - говорить керівник проекту. – Полтаву, як заключне місто ми обрали тому, що у вас дуже активно діють національні товариства та наше відділення Жіночої Єврейської Організації «Проект Кешер».

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter