У Полтаві освітянам вручали квартири і побутову техніку (фото)

Освіта
4 жовтня 2012 о 20:011540 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві освітянам вручали квартири і побутову техніку (фото)
Сьогодні, 4 жовтня, у ПД «Листопад» вітали педагогів.
Цього року працівникам освіти вручили сертифікати на отримання побутової техніки та квартир.

До теми - У Полтаві вчителів знову змушують відпочивати через брак фінансування 

Дійство розпочалось о 17-й, без запізнень. На вході до палацу-дозвілля винуватців події зустрічав духовий оркестр «Полтава». Для початку всім глядачам показали слайд-шоу про професію вчителя. А потім майже годину мер Полтави Олександр Мамай та губернатор Полтавщини Олександр Удовіченко вітали освітян грамотами, преміями та сертифікатами на техніку. Значна частина працівників шкіл, дитячих садочків та вишів отримали холодильники, пральні машини, пилососи, мікрохвильові печі та телевізори. Після чого  міський голова повідомив, що цього року на педагогів чекає 11 квартир,

- Половину квартир ми вручимо сьогодні, а половину завтра, 5 жовтня, як і побутову техніку, зазначив Олександр Федорович. – Більша половина, яка отримає такі сертифікати, того ще навіть не знає.

Серед тих, хто отримав сертифікат на отримання квартир сьогодні, - директор Полтавської школи №13 Іван Гончаренко. На кінець полтавцям подарував свій виступ Олександр Малінін (репортаж з концерту дивіться на сайті «Коло» трохи пізніше).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter