Канал "1+1" знімав у Полтаві відоме шоу з Арамом Мнацакановим (фото)

Фото
5 жовтня 2012 о 16:072773 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Канал "1+1" знімав у Полтаві відоме шоу з Арамом Мнацакановим (фото)
У ресторані "Віват Провінція" під Полтавою канал "1+1" знімав шоу "На ножах". Під Полтавою у ресторані «Віват Провінція» впродовж тижня тривали зйомки програми телеканалу «1+1» «На ножах».
Поглянути на процес і трішки зазирнути за лаштунки в останній знімальний день спробувало «Коло».

Перша несподіванка вечора 4 жовтня – на вході до ресторану у селі Побиванка під Полтавою гостей зустрічав оркестр, який виконував українські пісні. Ведучий шоу «На ножах» Арам Мнацаканов теж вийшов послухати ці співи. Він так ними захопився, що почав підтанцьовувати під народні мотиви.

З 19 години почали збиратися відвідувачі. До речі, у «Провінцію» повечеряти прийшли  представники делегації німецьких міст Фільдера, які в той день встигли підписати договір про співпрацю з Полтавою та посадити дерево в Дендропарку. У самому залі стояв стіл для частувань клієнтів, на якому були компліменти від закладу – закуски, вино та виноград, вирощений самими власниками. Безперечно, «фішкою» вечора став Арам Мнацаканов. Він особисто підходив до кожного столика, запитував відвідувачів про те, чи смачно приготовані страви та чи подобається рівень сервісу. Задоволені такою увагою «пекельного шефа» клієнти не відпускали  його без фото на згадку – Арам Михайлович не відмовляв.



«Колу» вдалося взяти інтерв'ю у Арама Мнацаканова, в якому серед іншого розповів про зміну концепції «Віват Провінції».

- Я змінив підхід. У  власників є успішна пивоварня та ковбасний цех. А ось стосовно ресторану вони ніяк не могли зрозуміти, що це теж їх спільна справа. Сьогодні ми спекли хліб, зібрали виноград. Один із прикладів перетворень – на меню ми помістили фотографію Василя Васильовича Венгровського. Ми хочемо цим сказати, що це сімейна справа, - коментує метаморфози Арам Михайлович.

Кардинальних трансформацій заклад не зазнав, команду поварів не чіпали. Лише дещо скоротили меню та внесли туди нові страви – реберця та суп. Один із власників ресторану «Віват Провінція» відповів на запитання,  чи виправдалися очікування від зйомок у проекті каналу «1+1» та чи вплинув він на їх бізнес.

-  Ми хотіли впевнитися в тому, що діємо правильно. Якихось розбіжностей у нас з Арамом Михайловичем у поглядах немає. Були певні проблеми, які стосувалися роботи персоналу.  Ми також зрозуміли, що маємо більше уваги приділяти своєму ресторану, адже це наш сімейний бізнес, - говорить Максим Венгровський, директор ТОВ «Vivat Провінція». - Також ми хотіли запозичити позитивний досвід Арама Михайловича, внесення ним якихось емоцій. Ми це отримали, колектив став більш дружним. Арам Мнацаканов нас направив у потрібне русло – далі уся ініціатива має йти від нас, - пояснює Максим Васильович.

Ексклюзивне інтерв'ю «Кола» з Арамом Мнацакановим незабаром читайте на нашому сайті.