У Полтаві можуть звільнити від відповідальності правопорушників-«стукачів»

Новини
11 жовтня 2012 о 13:40998 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві можуть звільнити від відповідальності правопорушників-«стукачів»
Антимонопольний комітет України може звільнити від відповідальності особу, причетну до антиконкурентних дій.


Володимир Оніщенко, голова Полтавського обласного територіального відділення АМКУВолодимир Оніщенко, голова Полтавського обласного територіального відділення АМКУ

Все це можливо у разі, якщо правопорушник «закладе» своїх.


Таку інформацію сьогодні, 11 жовтня, під час прес-конференції розповів Володимир Оніщенко, голова Полтавського обласного територіального відділення АМКУ.

До теми - У Полтаві Антимонопольний комітет влаштував День відкритих дверей

- На сьогодні Антимонопольним комітетом України затверджено і вводиться в дію положення про звільнення від відповідальності суб’єктів господарювання, які були причетні до антиконкурентних узгоджених дій, за певних умов, - зазначив Володимир Оніщенко. -  Наприклад, якщо є декілька суб’єктів господарювання, які скоїли правопорушення, домовились при тендері,  що хтось з них переможе. А коли один з них звернеться в Антимонопольний комітет України або територіальне відділення з заявою, надасть докази і буде співпрацювати при розгляді справи, він звільняється від відповідальності. Окрім того, ми гарантуємо цій особі  конфіденційність.

На думку фахівців, таке положення матиме позитивний вплив на усунення подібних порушень.

До теми - Полтавську охоронну фірму спіймали на хитрощах при укладенні договорів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter