Пробне ЗНО-2013: коли полтавці мають зареєструватись

Новини
17 жовтня 2012 о 15:001485 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Пробне ЗНО-2013: коли полтавці мають зареєструватись
Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив графік проведення пробного ЗНО у 2013 році.

Фото зі сайту vestnik.in.uaФото зі сайту vestnik.in.ua Для бажаючих пройти пробне зовнішнє незалежне оцінювання потрібно зареєструватись з 1 до 30 листопада 2012 року.

Нагадуємо, що минулого року під час ЗНО випускників перевіряли металошукачами

Графік проведення пробного ЗНО-2013

23 березня – з української мови і літератури, біології, фізики, російської мови, всесвітньої історії, однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької або іспанської;

30 березня – з математики, історії України, хімії, географії, світової літератури.

Нагадуємо, що кожен абітурієнт матиме право на складання тестів не більше як із чотирьох предметів.

- За розцінки пробного ЗНО в цьому році ніякої інформації ще немає, - повідомила Наталія Барболіна, відповідальна за проведення ЗНО на Полтавщині. – Адже поки що  визначили лише його графік проведення.

До речі, за бажанням абітурієнта, здійснюватиметься переклад тестів з історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики, хімії кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами; світової літератури – російською мовою. Відповідно тести з української мови і літератури, англійської, німецької, французької, іспанської та російської мов не перекладатимуться, - повідомили на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter