ФК "Полтава" може втратити здобуту перемогу через дискваліфікацію гравця

Спорт
Валентина Зайченко18 жовтня 2012 о 15:58861 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з marquetteturner.comСтало відомо, що ФК "Полтава" можуть зарахувати технічну поразку в переможному матчі з донецьким "Олімпіком".


На 70 хвилині гри в складі ФК "Полтава" відбулася заміна: замість Максима Зеленевича на поле вийшов Олександр Обревко, який на останніх хвилинах матчу став автором результативної передачі (перемогу полтавчанам приніс влучний удар Євгена Одинцова на 90 хвилині - прим. автора). Справа в тому, що захисник полтавчан не мав права грати в даній грі в зв'язку зі своєю дискваліфікацією, яка повинна була тривати один матч, за отримання 4 попереджень в матчах протягом сезону (1 - в складі "Полтава-2-Карлівка", 3 - ФК "Полтава).

В статті 52 Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Професійної футбольної ліги сезону 2012 -2013 років вказано, що:

Пункт 5. При переході футболіста протягом сезону до іншого клубу ПФЛ жовті картки не анулюються.

Пункт 6.За перші чотири жовті картки, отримані у матчах чемпіонату, футболіст підлягає відстороненню на один матч.

Стаття 50 :

Пункт 1. За внесення до листа рапорту арбітра прізвища відстороненого від участі в матчах або незаявленого футболіста...команді зараховується технічна поразка (0:3), а команді - суперниці - перемога (3:0).

На останок зазначу, що це питання буде розглядатися на найближчому зібранні КДК ФФУ.

Олег ДУБИНА

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter