Міліція Полтави розповіла, чому не розкриває гучні справи

Ситуація
18 жовтня 2012 о 12:141247 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Володимир Дідик на прес-конференції проаналізував роботу міліції Полтави за 9 місяців 2012 року.Полтавські правоохоронці пояснили, чому їм іноді не вдається знайти підозрюваних у резонансних злочинах по «гарячих слідах».
Оцінював роботу свого  управління начальник полтавської міліції Володимир Дідик.

Під час своєї прес-конференції Володимир Миколайович на запитання журналіста, що заважає правоохоронцям розкривати гучні для Полтави справи «валютчиків», пограбування банку, ювелірки та інші, - непрофесіоналізм чи інші обставини – керівник за своїх підлеглих відповів наступне.

-  Є ряд злочинів, які розкриваються не одразу, а через 3-5 років. За 9 місяців поточного року ми розкрили 953 злочини минулих років. Робота весь час не зупиняється. Я не можу сказати, що міліція не працює, - запевняє Володимир Дідик.

Читайте також - Справою про заборонені харчі для дітей в закладах освіти займеться полтавська міліція

До того ж, стверджує він, є у міліції певні проблеми з кадрами.

-  Дільничий інспектор виконує навантаження в 2-3 рази більше і обслуговує населення, ніж він би мав це робити. Якщо говорити про патрульно-постову службу, то на сьогодні зі 100 вона перекриває лише 57 маршрутів. На решту доводиться залучати працівників карного розшуку, дільничих, особовий склад за рахунок їх вільного часу, - додає Володимир Дідик.

Загалом за 9 місяців поточного року міліціонери наводять позитивні тенеденції щодо стану правопорядку в місті – простежується зменшення кількості скоєних злочинів (2663 – 2012 рік, 2867 – 2011 рік) та шахрайств (141 – 2012 рік, 238 – 2011 рік). Однак типовими схемами аферистів залишаються обмін «старих» грошей на нові, «зняття порчі» та телефонні обмани. Найчастіше ошуканими стають пенсіонери.

До теми:

У Полтаві шахраї умовляють хворих пенсіонерів купляти небезпечний для них прилад

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter