У Полтаві студент-іноземець влаштував стрілянину та погрожував таксисту

Новини
Надія Труш22 жовтня 2012 о 11:431249 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві студент-іноземець влаштував стрілянину та погрожував таксисту
У Полтаві іноземний студент у стані алкогольного сп'яніння вночі розважався: відкрив стрілянину з вікна таксі та погрожував водію.


фото з сайту tsn.uaфото з сайту tsn.ua

За такі розваги 17-річний студент, який приїхав з іноземної держави навчатися в одному із вишів міста, може потратити до в'язниці до 7 років.

- Хлопець стріляв із пневматичної зброї, на таку не потрібно мати дозвіл, - повідомив Юрій Сулаєв, речник обласної міліції. – Навіщо він влаштував стрілянину, не міг пояснити й сам, ймовірно, виною став алкоголь.

Пригода сталася у центрі міста, нещодавно, близько 23 години. Про те, що невідомий погрожує водієві таксі предметом, що нагадує пістолет, міліціонерам повідомив диспетчер радіо-таксі.

- Я саме виконував замовлення, забрав трьох молодих хлопців та їхав до центральної частини міста, - розповідав правоохоронцям водій таксі. – Раптом один із хлопців, що сидів на задньому сидінні автомобіля, почав стріляти. Спершу вистрілив у підлогу, а потім відчинив вікно й стріляв звідти. Я зробив зауваження йому, але мені наказали не втручатися та їхати мовчки. Потім чоловік приставив мені до скроні пістолет й тримав його, доки я не доїхав до центру, де клієнти вийшли.

Наразі порушено кримінальну справу за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганські дії, вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень). Пневматичний пристрій вилучено, ведеться слідство. За скоєне хлопцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

До теми:

Життя іноземців на Полтавщині: дослідження "Кола"

Таксі у Полтаві: тарифи та контакти

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter