У Полтаві затримали псевдоміліціонера, який вимагав хабар

Ситуація
Надія Труш26 жовтня 2012 о 12:45867 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві затримали псевдоміліціонера, який вимагав хабар
Полтавець, представившись міліціонером, вимагав у чоловіка 2 тисячі гривень за не притягнення до кримінальної відповідальності.


фото з сайту ukranews.comфото з сайту ukranews.com

За скоєне чоловік може отримати до 3 років. Про це йдеться на сайті УМВС в Полтавській області.

28-річний полтавець, який вирішив, представляючись міліціонером, отримати від вантажника складу 2 тисячі гривень, хотів таким чином покращити своє скрутне матеріальне становище. Саме таке пояснення отримали від «колеги» правоохоронці, коли його затримали.

Чоловік ніде не працював, вживав наркотики. Під час обшуку у нього вилучили гроші, які він отримав від потерпілого.

- Коли 27-річний потерпілий повертався додому після роботи, разом із своїм колегою, до них підійшли міліціонери й виявили у товариша прихований під курткою шампунь, який той вкрав, - повідомляється на сайті УМВС в Полтавській області. –  Крадія притягли до кримінальної відповідальності. А через деякий час до його напарника почав телефонувати невідомий та вимагати гроші, мотивуючи свою вимогу тим, що чоловік може потрапити до в'язниці, як і його колега.

Саме під час передачі коштів псевдо-міліціонера затримали співробітники Октябрського райвідділу міліції. Це сталося днями. Наразі порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 353 Кримінального кодексу України (самовільне присвоєння владних повноважень). За бажання бути міліціонером полтавцю загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

Також читайте:

Полтавець викрав з ферми 29 чавунних поїлок

Полтавець викрадав автомобілі, аби покататися

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter