Полтавка сьогодні стала чемпіонкою України з атлетик-фітнесу

Дозвілля
Ніна Король27 жовтня 2012 о 20:39958 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавка сьогодні стала чемпіонкою України з атлетик-фітнесу
Сьогодні, у суботу, полтавка Наталія Куліненко виборола «золото» Чемпіонату України-2012 «Фітнес бомба-3».


Минулого року полтавка виборола срібло в бодібілдингу, нині– золото в атлетик-фітнесі. Фото kolo.poltava.uaМинулого року полтавка виборола срібло в бодібілдингу, нині– золото в атлетик-фітнесі. Фото kolo.poltava.ua

Чемпіонат«Фітнес-бомба-3» триває сьогодні та завтра (27 – 28 жовтня), у Києві.



Наталія сьогодні перемогла у змаганнях з атлетик-фітнесу.

Про це повідомив її наставник Максим Іваньков, заслужений тренер України (і чоловік).

Наталія уперше бере участь саме в змаганнях із атлетик-фітнесу. Нагадаємо, минулого року вона стала срібною призеркою чемпіонату України з бодібілдингу.

– Мені запропонували спробувати себе і в атлетик-фітнесі, – каже Наталія Куліненко. – Я готувалась і до цього турніру, і сьогодні показала такі результати: підтягування за хвилину – 13 разів, віджимання на брусах – 39 разів, гребля (на тренажері) – 4 хвилини 30 секунд (треба було долати у греблі 1 кілометр).

Потім, після цих вправ на витривалість та швидкість жінкам слід було позувати в купальниках у 4 позах.

Ставши чемпіонкою в атлетик-фітнесі, тепер Наталія готується до завтрашніх змагань із бодібілдингу.

До речі, у Полтаві нещодавно проводився чемпіонат із пауерліфтингу, де Наталія Куліненко стала абсолютною чемпіонкою у своїй ваговій категорії  (52 кіло).

Нині ж перед змаганнями з бодібілдингу та атлетик-фітнесу полтавка спочатку качала м’язи у спортзалі, а потім «сушилась», аби кожен м’яз спортсменки було видно.

Довідка «Кола»

У пауерліфтингу Наталія більше 10 років, вона триразова чемпіонка України з жиму лежачи. Бодібілдингом займається недавно. Нині вона працює інструктором у спортивному клубі, навчає інших, як підкорити власне тіло і скинути вагу, аби мати привабливий вигляд і гарне здоров’я.