"Металург"(Д)-"Ворскла" - 0:0. Репортаж

Спорт
Валентина Зайченко28 жовтня 2012 о 00:09735 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Металург"(Д)-"Ворскла" - 0:0. Репортаж
"Металург" (Д) - "Ворскла" (Полтава) 0:0

Українська Прем'єр - ліга. 13 тур.

27 жовтня. Донецьк. Стадіон "Металург".

Головний арбітр - Дмитро Кутаков (Київська область)

Асистенти: Я.Трехліб (Дніпропетровськ), М.Чертоляс (Херсон)

4-й арбітр: К.Труханов (Харків)

Інспектор - В.Дердо (Одеська область)

"Металург" (Д): Бандура, Мкртчян, Воловик, Барановський, Голайдо, Лазіч, Нельсон (Едігарян, 90), Казарян (Трояновський, 80), Мораес (Іванко, 89), Траоре, Данило.

Головний тренер - Юрій Максимов

"Ворскла": Долганський, Сапай, Чеснаков, Даллку, Селін, Будник (Громов, 36), Краснопьоров, Кривошеєнко (Маркоскі, 62), Скляр (Д. Єременко, 79), Матвєєв, Безус.

Головний тренер - Сергій Свистун

Фото з минулорічного матчу "Ворскли" та "Металурга" (24.07.2011, Полтава)Фото з минулорічного матчу "Ворскли" та "Металурга" (24.07.2011, Полтава)

"Металург" гостинно прийняв "Ворсклу", поділивши з полтавчанами очки

В минулому сезоні матчі між двома командами подарували незабутні відчуття вболівальникам (2:4 та 6:2 - прим. автора). Глядачі на трибунах та біля екранів свої телевізорів очікували на "продовження бенкету", однак 32 за ліком протистояння команд закінчилося сухими нулями.

Старт пройшов за рівної гри. Команди придивлялися один до одного, шукаючи вразливі місця в обороні супротивника. На перших хвилинах матчу донецькі футболісти декілька разів турбували голкіпера гостей, однак після ударів Мораеса та Данило м'яч без над зусиль ставав здобиччю Долганського. Гості активізувалися на 15 хвилині. Спочатку Кривошеєнко на фланзі обіграв Голайдо та прострілив у штрафну, однак захисники "Металурга" ліквідували небезпеку. Через хвилину вже Безус непогано пробивав метрів з 15-ти - м'яч пролетів трішки вище "дев'ятки".

Ближче до кінця тайму гра практично повністю вирівнялася. Боротьба в основному перейшла в центр поля, де команди вели тактичну гру за позиції. Проте незважаючи на такий розвиток подій, до закінчення першої 45-хвилинки команди обмінялися двома небезпечними моментами. Розпочалося все з Безуса, після удару якого м'яч опинився точно в руках Бандури. Господарі відповіли за чотири хвилини ударом Нельсона - Долганський в падінні забрав м'яч.

В другому таймі характер гри змінився. Ще до перерви тренер "Ворскли" Сергій Свистун замінив випавшого з гри Будника на атакуючого Громова, який повинен був зміцнити атакуючу міць команди. І саме полтавчани створили перший небезпечний момент в таймі. Безус небезпечно пробив метрів з 30-ти - Бандура перемів м'яча на кутовий.

Час спливав, а "Металург" потихеньку перехопив ініціативу в матчі. Момент йшов за моментом. Наприклад Мораес мав двічі відзначатися у воротах "ворсклян", однак в обох випадках гостей врятував Долганський.

На останніх хвилинах гри "металурги", як спочатку здавалося забили переможний м'яч, однак гол Голайдо не зарахували через офсайд.

0:0 - сухо та закономірно. До речі, нічия з "Металургом" - 130 в історії "Ворскли" (чемпіонати України)

Наступну свою гру полтавчани проведуть в середу, 31 числа в Полтаві на стадіоні "Ворскла" ім. О. Бутовського. В 1/8 фіналу національного Кубка "зелено-білі" поміряються силами з сімферопольською "Таврією". Початок - 16:30

Олег ДУБИНА (фото автора)

До теми: Футбольна вистава з двох дій: ФК «Полтава» — ПФК «Суми» 1:1

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter