Полтавці не поспішають голосувати: репортаж з виборчих дільниць (фото)

Новини
28 жовтня 2012 о 13:591079 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці не поспішають голосувати: репортаж з виборчих дільниць (фото)
Сьогодні,28 жовтня, у день виборів на виборчих дільницях без черг.
Полтавці атакували свої дільниці зранку, про те згодом ситуація з відвідуваністю змінилась.

На виборчій дільниці №531140 (Полтавський університет економіки та торгівлі) з 8-ї до 9-ї  проголосувало 60 осіб. Та і ближче до обіду виборців було не багато. Працівники дільничної комісії низьку відвідуваність пояснюють тим, що більшість їх виборців – студенти, наплив яких вони очікують ввечері, коли ті повернуться з домівок.

На дільниці №531251 (школа №29) на 10.13 хвилин – проголосувало 245 полтавців. Проте, заступник голови дільничної комісії, зазначила, що для їх дільниці це небагато. За причину називають дощ.

До речі, на цю дільницю зранку прийшла пенсіонерка, яка раніше замовляла скриньку для голосування додому. Тому члени комісії повинні були викреслити її зі списку виборців, які мали голосувати вдома, оскільки жінка проголосувала на дільниці.

Нагадуємо, що зранку грандіозний проект на мільярд «Веб-вибори 2012» у Полтаві не працював, запрацював лише через три години

На дільниці № 531146 (школа №9) – на 11-ту годину проголосувало 270 осіб

- Для нас це в принципі звичайна кількість виборців, як на таку годину, - розповіла Надія Янковська, голова дільничної комісії. – Але, звісно, якби, можливо, не було дощу, то людей би було більше. Голосувати приходять до нас як і молодь, так і зрілі люди.

На жодній з трьох дільниць, на час відвідування їх журналістом «Кола», помилок в бюлетенях не виявляли.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter