Як у Полтаві голосували кандидати у нардепи: Олександр Залужний (фото)

Вибори 2012
28 жовтня 2012 о 16:481604 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як у Полтаві голосували кандидати у нардепи: Олександр Залужний (фото)
Журналісти «Кола» зафіксували, як у Полтаві проголосували кандидати у народні депутати.
Першим під прицілом об’єктива кореспондентів опинився Олександр Залужний, кандидат у депутати в одномандатному виборчому окрузі № 144. Наступними стали – Володимир Макар (округ №145) та Василь Ковальчук (округ №144).



До речі, міський голова Полтави Олександр Мамай забажав голосувати без преси. А екс-мер Полтави та кандидат у нардепи по округу № 144 Андрій Матковський довго не міг визначитись о котрій піде голосувати, тому теж не потрапив під приціл об’єктива журналістів «Кола».

До теми  - Полтавці не поспішають голосувати: репортаж з виборчих дільниць (фото)



Олександр Залужний прийшов голосувати разом з татом. Свій вибір він зробив на дільниці №531251 (школа №29). На вході Олександра Михайловича зустрічало троє членів дільничної комісії. Проголосувавши, кандидат у нардепи висловив свою думку щодо прозорості виборів 2012.

До теми - Кожен 12-ий відвідувач на виборчій дільниці у Полтаві — журналіст



- Я вважаю, що в Полтаві виборчий процес пройшов досить прозоро. Тільки погода сьогодні трохи заважає виборцям. Але приємно, що люди  все одно йдуть робити свій вибір. Я особисто абсолютно впевнений в своїй перемозі, тому не хвилююся.

Щодо висловлювань конкурентів про його «нечесну передвиборчу кампанію» Олександр Залужний, зазначив:

- Я у період передвиборчої кампанії заборонив собі навіть називати прізвища своїх конкурентів. Ні разу ні в пресі, ні на телебаченні, я не дозволив собі їх згадати. Якщо в них є бажання щось висловлювати у мій бік, то їхнє право.

До теми - До кінця голосування – 4 години: відомий відсоток полтавців, які проголосували

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter