Проект "Веб-вибори 2012" по-полтавськи: ноги, кубики та ніяких черг (відео)

Новини
Валентина Зайченко29 жовтня 2012 о 01:201240 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з media.ox.eeВідео з дільниць: полтавці голосують. 


28 жовтня на парламентських виборах в Україні вперше втілили проект "Веб-вибори", на який витратили 1 мільярд 200 тисяч гривень.

З самого ранку в день виборів на деяких дільницях були складнощі з трансляцією - ймовірно, не всі камери встигли підключити до головного сервера.  Але пізніше трансляція таки розпочалась .

Є інформація, що камери, які встановили на дільниці, не найдорожчі. Тому і якість картинки залишає бажати кращого. Впізнати людей, навіть знайомих, які точно знаходяться на дільниці, майже неможливо. Лише по кольору одягу. І то, не усім вдається. Зображення постійно береться "кубиками". На більшості дільниць напливу людей не було. При спостережнні по веб-камері доводилось чекати бодай щоб хтось пройшовся до кабінки чи скриньки. На деяких дільницях камери направлені у підлогу і видно лише ноги тих, хто кидає у скриньки бюлетені.



Загалом же, можна сказати, що загальний план на дільницях роздивитися можна - що немає пожежі чи потопу.  Проте найцікавіше, а саме підрахунок голосів, залишиться поза кадром. На трансляцію цього процесу  проект "Веб-вибори" не розрахований.

До теми:  Оприлюднили явку полтавців на виборах

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter