У Полтаві прострочили здачу нової автостанції (фото)

Новини
Надія Труш14 листопада 2012 о 13:471494 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві прострочили здачу нової автостанції (фото)
У Полтаві діятиме нова автостанція. Однак приміський транспорт звідти не курсує, бо будівництво й досі не завершили.
Майбутня автостанція №4Майбутня автостанція №4 АС-4, збудована на кошти приватних перевізників, знаходиться на площі Слави. Діяти мала ще з 10 вересня, в рамках запровадження нової транспортної системи. До теми – у Полтаві прострочили ремонт Палацу піонерів, на який виділили 800 тисяч. Нагадаємо, обмежити рух приміських автобусів у Полтаві планують уже кілька років. Міська влада пояснює заплановані реформи тим, що потрібно розвантажити центр міста від  приміських автобусів. Нині нову транспортну систему намагаються втілити  у життя. Жителі приміських селищ не згодні з таким рішенням, бо це створює незручності: мешканців Ковалівки, Залізничного та Бочанівки (Полтавський район)  возитимуть лише до Південного вокзалу.

Територія приміської автостанції огородженаТериторія приміської автостанції огороджена Та, як видно із фото, нині добудований лише диспетчерський  пункт. Автобуси не курсують, платформи, відповідно, не діють. Вхід огороджений, зайти на територію майбутньої приміської автостанції проблематично: там ведуться земельні роботи.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter