Навіть димова завіса не допомогла: Полтава — Титан 0:1 (+ фото)

Спорт
Олег Дубина17 листопада 2012 о 22:181040 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Навіть димова завіса не допомогла: Полтава — Титан 0:1 (+ фото)
Фото - Олег ДубинаФК «Полтава» — «Титан» (Армянськ) 0:1
Перша ліга України. 20-й тур.

17 листопада. 13:00. Полтава. Стадіон «Локомотив». 1000 глядачів. 1 °C. Оцінка поля - 3

Головний арбітр - Михайло Митровський (Ужгород)

Асистенти - Є. Петраков, С. Приступа (обидва - Київ)

4-й арбітр - О. Дробітько (Полтава)

Делегат ФФУ - С. Цимбал (Київ)

Гол: Гайдаш (25)

«Полтава»: Романенко, Даценко, Жданов, Одинцов, Цапій, Даньків (Бессалов, 80), Скепський (Зозуля, 72), Сірик, Обревко (Козоріз, 46), Зеленевич (Сагайдак, 77), Івашко.

Запасні: Кучинський, Момот, Нурідінов

Головний тренер - Анатолій Безсмертний.

«Титан»: Кошелев, Фартушняк, Карпенко (к), Кліментовський, Смалько, Нудний (Маслов, 86), Субочев (Розгон, 90+4), Довжик, Муховиков, Гайдаш (Ключик, 90), Прокопченко (Кадимян, 43).

Запасні: Висоцький, Покосенко, Ковальчук.

Головний тренер - Олег Лещинський

Помилка в обороні коштувала "Полтаві" залікових очок.



Господарі підійшли до звітної гри з 3-матчевою безвиграшною серією. Неозброєним оком видно, що другий за значимістю клуб міста переживає певний спад в грі. Причин безліч, а результат один - безвиграшна серія, яка мала всі шанси продовжитися .

У футболістів з Армянську ситуація була дещо іншою. В минулому турі "Титан" після 4 матчів без перемог нарешті здобув три залікові пункти.Кримські вболівальники очікували на продовження переможної ходи рідної команди. І не безпідставно.

Полтавці активніше розпочали зустріч. На стартових хвилинах Зеленевич непогано пробивав головою, однак м'яч полетів вище воріт. "Титан" відповів через три хвилини: дальній удар Гайдаша був аж занадто неточним.

"Полтава" виглядала цікавіше за суперника в атаці. Починаючи з 14-ї хвилини господарі поля створили два хороших моменти, аби відкрити рахунок в матчі, однак Івашко та Цапій не зуміли перетворити свої моменти на забиті м'ячі.

На відміну від полтавців, кримчани свій перший же гольовий момент реалізували. Обревко обрізався на фланзі, Нудний перехватив м'яч та навісив прямо на голову Андрію Гайдашу, який впритул розстріляв Романенка - 0:1.

Пропущений м'яч шокував господарів, однак гол виглядав все таки заслуженим. У нападі "Полтава" виглядала беззубо, а в обороні допускала занадто багато помилок. Захисники "Титану" постійно наглядали за головною ударною силою полтавців  - Івашком, не даючи тому вільного простору на полі. Більше того, до кінця першої 45-хвилинки кримчани мали хороший шанс, аби подвоїти рахунок. Гайдаш пробивав з розвороту - м'яч пролетів повз ворота.

В другому таймі "Полтава" заграла краще. Господарі багато атакували, однак "Титан" дисципліновано оборонявся. Головний момент другої 45 - хвилинки - удар Одинцова на 87 хвилині. М'яч пройшов  в лічених сантиметрах від стійки воріт Кошелева.

Фінальний свисток головного арбітра матчу зафіксував мінімальну перемогу "Титану", який здобуває максимальну кількість очок в другій грі поспіль. А полтавська команда після звісної гри опустилася на 9 місце.

На останок слід зазначити, що матч був призупинений на 66 хвилині  через те, що видимість на полі була практично нульовою. Справа в тому, що місцеве фанатське угрупування за допомогою піротехнічних засобів трішки "порозважалося". В результаті вже в найближчий час бюджет полтавського клубу зменшиться.  Точна сума ще не відома, але наприклад львівські "Карпати” за подібне порушення були нещодавно оштрафовані на 30 тисяч гривень.

Олег Лещинський (головний тренер ФК «Титан»):

- Важка гра, важке поле. Дві команди намагалися на цьому полі щось створити, зіграти в хороший футбол. Але він перетворився більше в перестрілку з однієї половини на іншу. Нам трішки більше пощастило, ніж команді суперника. Вдалося забити єдиний м'яч. По такій грі один м'яч фактично вирішував результат поєдинку. Пару моментів було у нас, пару моментів було біля наших воріт. Хто забив один м'яч, той і переміг.

Анатолій Безсмертний (головний тренер ФК «Полтава»):

- Начебто перевага була нашою, володіли більше ініціативою. Створили ряд гольових моментів, але не реалізували їх. Отримали гол взагалі незрозуміло як. Хоча хлопці все одно молодці. Вони повністю переламали хід гри, але не реалізували ту перевагу, якою володіли.

До речі, міська влада позбулася ФК «Полтава».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter