Свято вічним не буває: Кривбас - Ворскла 3:2

Спорт
Олег Дубина18 листопада 2012 о 22:47587 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото - football24.uaУкраїнська Прем'єр — ліга. 16 тур.


18 листопада. 15:30. Кривий ріг. Стадіон «Металург». 1250 глядачів. +1°С. Оцінка поля - 4

Головний арбітр матчу —  Костянтин Труханов (Харків)

Асистенти — А. Баранівський (Київська обл.), О. Якименко (Київ)

4-й арбітр — С. Скирда (Харків)

Інспектор ФФУ — А. Куцев (Київ)

"Кривбас": Рева (Штанько, 46), Пашаєв, Лисицький, Лобжанідзе, Сердюк, Еслінек, Матіч, Прийомов, Валєєв, Самодін (Іващенко, 90 +2), Антонов (Дедечко, 87)

"Ворскла": Долганський, Селін, Матвєєв, Вовкодав (Буднік, 63), Даллку, Чеснаков, Краснопьоров, Громов, Безус, Кривошеєнко, Янузі (Маркоскі, 56)

Голи: Антонов (30, 53), Прийомов (57) - Янузі (52), Безус (83)

Попередження: Лисицький (26) - Даллку (90+4)

Двомісячна безпрограшна серія полтавської команди закінчилася у Кривому Розі.

Останній раз "Ворскла" відчула смак поразки 15 вересня. Тоді у Харкові місцевий "Металіст" впевнено переграв полтавців 4:0. За той час, який минув, підопічні Сергія Свистуна неначе за якоюсь лише їм відомою програмою стабільно набирали турнірні очки. Свято не могло тривати безкінечно. І саме в 16 турі воно закінчилося...

Статус господарів вимагав від "Кривбасу" активності зі стартових хвилин. І вже на 4-й хвилині Самодін прорвався через оборонні редути гостей та вийшов на побачення віч-на-віч з Долганським. У ворсклян могли бути серйозні проблеми, однак за мить до цього боковий арбітр зафіксував офсайд. Через п'ять хвилин  вже Валяєв непогано пробивав метрів з 15 - вище воріт.

Полтавці на старті гри не проявляли активності біля воріт Реви, однак на 15 хвилині Безус ледве не відкрив рахунок. Молодий нападник "Ворскли" вистрибнув вище за Лобжанидзе за завдав удару головою - м'яч пролетів вище поперечини.

Атаки господарів виглядали гострішими, тому не дивно, що 30 хвилині саме "Кривбас" вийшов вперед в рахунку. Прийомов пройшов правим флангом та прострілив на хід Олексію Антонову. Нападник "Кривбасу" не залишив шансів Долганському.

Ворскляни за хвилину мали непоганий шанс забити, однак удар Кривошеєнка був не точним.

На старті другого тайму "зелено-білі" таки зрівняли рахунок. Ахмед Янузі відзначив своє повернення на поле після травми забитим голом.  Албанський легіонер вправно підставив голову після подачі кутового у виконанні Селіна.

Не пройшло й хвилини, як господарі відновили свій гандикап в один м'яч. Антонов оформив дубль!

Швидка атака криворожан завершилася тим, що Самодіна збили захисники полтавської команди у власній штрафній. Гру арбітр не зупинив, а м'яч тим часом опинився у іншого гравця "Кривбасу", який спокійно вдруге у матчі відправив футбольний снаряд у сітку воріт полтавців.

Ще більше раділи місцеві вболівальники через три хвилини. Володимир Прийомов метрів з 20-ти точнісінько в ліву дев'ятку влучно пробив зі штрафного.

Керманичу "Ворскли" втрачати було вже нічого, тому він пішов ва-банк, випустивши замість Вовкодава націленого на атаку Будніка. Тим часом"Кривбас" практично повністю відійшов в захист. Незважаючи на це полтавцям вдалося забити ще один м'яч. Автором став Роман Безус.

3:2 - перестрілка в Кривому Розі завершилася не на користь ворсклян.

До речі, ФК "Полтава" в останньому своєму матчі також поступилася.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter