Нетверезому полтавцю допомогли сховатись від міліції, а заодно обікрали

Ситуація
19 листопада 2012 о 11:57910 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Нетверезому полтавцю допомогли сховатись від міліції, а заодно обікрали
Побачивши на одній із зупинок громадського транспорту нетверезого чоловіка із золотим ланцюжком, незнайомець запропонував йому піти з людного місця.

Фото з сайту macdigger.ruФото з сайту macdigger.ru Мовляв, сховатись від міліціонерів. А в результаті – пограбував.

Нагадуємо, міліціонери шукають жінку, яка побила й обікрала 80-річну полтавку

Зустрівши армійського товариша,  50-річний полтавець того дня випив зайвого.

- Дійшовши до зупинки громадського транспорту „Сінна”, він відразу присів на лавочку та почав чекати автобус,- розповів Володимир Пасічко, помічник начальник Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області. - У той момент до нього підсів незнайомець, який сказав, що в такому вигляді на зупинці знаходитись небезпечно, адже можуть підійти міліціонери. Він запропонував відійти за будинок, щоб полтавець там трохи посидів і протверезів. Після цього, незнайомий "добродій" взяв його під руку, підняв з лави та повів за найближчий будинок.

За всім цим спостерігав міліціонер, який  теж опинився на цій же зупинці. Але правоохоронець був у цивільному, тож «добродій» і не помітив його. Він непомітно пішов позаду і вже за декілька секунд побачив, як незнайомець-помічник, непомітно для п’яного, зірвав з його шиї ланцюжок та швидко пішов геть. Побігши за зловмисником, міліціонер таки його наздогнав. Як з’ясувалось, невідомий «добродій» встиг витягти у нетверезого чоловіка і мобільний телефон.

А у райвідділі вже вияснили, що затримали „професійного” кишенькового злодія, який неодноразово відбував покарання за скоєння подібних злочинів. Відносно нього порушено одразу декілька кримінальних справ за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Дана стаття передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт або позбавлення волі на строк до 3 років.

До теми - Новий КПК заборонить родичам бути захисниками в суді

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter