Полтавці з міста переїхали в село, щоб обмінятись дружинами (відео)

Відео
Ніна Король28 листопада 2012 о 19:153682 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці з міста переїхали в село, щоб обмінятись дружинами (відео)
У шоу «Міняю жінку» родина з Полтавщини обмінялась дружинами з сім’єю зі столиці, де бюджет на тиждень – 0 гривень.

Людмила з чоловіком та дітьми переїхали в селоЛюдмила з чоловіком та дітьми переїхали в село

Полтавці, котрі колись жили в місті, а потім оселились у глухому селі, де немає молоді, вирішили взяти участь у телепроекті «Міняю жінку».

Родина з села Стефанівщина із двома маленьким дітьми знімає хату в селі. Тато Денис – приватний підприємець, у нього власна пилорама, мама – домогосподарка, виховує сина і донечку. Усі умови у них є, але спілкування і розваг бракує, бо в Стефанівщині гарно влітку: річка, свіже повітря, а от нині – нудьга. На все село тільки це подружжя з молоді, інші – старенькі люди. Молода пара недавно в селі, раніше жили в місті, але набридло. А тут у тата  бізнес. Таких як вони називають дауншифтери (відмовляються від посад, благ цивілізації та їдуть ближче до природи).

Денис має свою пилораму у глухому селіДенис має свою пилораму у глухому селі

Тож мама Людмила поїхала невідомо куди (за умовами шоу) і опинилась у столиці України. Здивування для неї було величезне, адже опинилась у родині рокерів і байкерів. Там за порядком у квартирі слідкувати не звикли, шумні вечірки, нетверезі гулянки, і що найбільше вразило полтавку – відсутність грошей.

Арина працює офіціанткоюАрина працює офіціанткою

Сергій та Арина – кияни, неформали. Про себе розповіли, що живуть духовним, хоч у холодильнику їсти нічого і грошей у родині немає абсолютно. Чоловік безробітний, організовує різні заходи, коли трапляється робота. Дружина – офіціантка.

Арина не ревнує чоловіка, адже у них вільна любов.

Сергій безробітний, час від часу трапляється роботаСергій безробітний, час від часу трапляється робота

– Якщо жінка нам сподобається, можемо залишити її у себе, – сказали кияни.

Нещодавно інші жителі Полтавщини стали учасниками цього шоу, але усе закінчилось непорозумінням.

Полтавка взяла участь, бо вважає свого чоловіка диктатором, але переконалась, що із ним таки не пропаде: він уміє заробити гроші і дбає про родину.

Натомість її новий чоловік із Києва за тиждень не заробив нічого, просидів удома. По Києву також гуляли пішки, адже не було коштів на проїзд. Крім того, родину відвідала гамірна компанія друзів родини, яких довелось нагодувати тим, що готувала Людмила на кілька днів для сім’ї. У кінці гості обматюкали Сергія. Людмила була шокована від таких стосунків.

Арина в селі нудьгувала, адже єдина подруга в Люди на селі – старенька бабуся. Тож Арина спілкувалась лише з нею. Зате наполягла, щоб новий чоловік для своєї дружини провів інтернет – хоч у соцмережах спідкуватиметься з друзями.

Із двома дітьми Арина ледве впорувалась, адже у неї самої 17-річна донька, і жінка забула, як воно з малими. Новий чоловік не задоволений, що у хаті безлад, а діти недоглянуті.

Та обмін жінками добіг кінця і показав результати: кияни таки почали краще доглядати за квартирою, прибирати і більше готувати для родини. Але жити одним днем  – це їх влаштовує, міняти в цьому плані нічого не збираються.

А от полтавка Людмила тепер знає, як воно отримувати каву в ліжко (киянин приносив їй), але цінує благополуччя у власній родині. Нова жінка з Києва примусила полтавця зрозуміти, як важко дружині з двома дітьми без вихідного.

А ще в столиці Людмилу навчили фотографувати і порадили бути моделлю.

До речі, родина без копійки уперше бере участь в шоу, розповіли в прес-службі «1+1».

Усі подробиці сварок і негараздів, а також побюут обох родин – у відео.

До теми: у телешоу «Зважені та щасливі» учасники виживають одне одного, полтавка під загрозою.