Від вильоту з проекту «Зважені та щасливі» полтавку врятував друг

Новини
Ніна Король30 листопада 2012 о 17:411529 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Від вильоту з проекту «Зважені та щасливі» полтавку врятував друг
Альона Лаптєва з Полтави уже вдруге поспіль могла покинути шоу «Зважені та щасливі» на СТБ.


АльонаАльона

Альона хоч і старалась схуднути за цей тиждень більше,  ніж раніше, але програла у важкому конкурсі і отримала на ваги +1 кілограм.

Тож коли скинула 2 кг власної ваги, а додали 1, все одно вийшло -1. Уже кілька тижнів Альона скидає по 1 кіло. Адже її вага уже становить трохи за 80 і худнути усе важче. Нині полтавка важить 81 кілограм. Та опинилась у номінації на виліт: 4 учасники, серед них і Альона, котрі найменше скинули, змагались у надзвичайно складному конкурсі. Із піску треба було витягти на шидкість кілочки. При цьому кожен прив’язаний мотузкою, яка розтягується, до дерева. Тож треба силу, щоб розбігтись і дістати ціль, а потім знову вернутись.  Альона і Вова були останні, вони і захищали своє право перед учасниками бути в шоу ще хоч тиждень.

Але товариш, якого полтавка підтримувала від самого початку, урятував Альону. Тим самим продовжив їй життя на проекті.



Цим рятівником для Альони Лаптєвої став Володимир, наймолодший на проекті. Він був закомплексованим, важив 130 кіло. І були моменти, коли не хотів жити. На шоу «Зважені та щасливі» знайшов однодумців, підтримку. Найбільше йому допомогла полтавка Альона. Тож тепер на 14 тижні, коли Вова й Альона опинились під загрозою вильоту з проекту, Вова поступився місцем Альоні й сам просив, щоб проголовували за його вибуття з проекту.

Полтавці не тільки худнуть за допомогою телебачення, а й міняються дружинами та сваряться через це.

Дехто з учасників побачив у цьому слабкість Володимира, але він зробив джентльменський вчинок: Альоні важче скидати вагу, бо їй 30, вона хоче бути мамою незабаром. Тож Володимир вирішив, що кіллка тижнів для нього уже нічого не вирішать. А 250 тисяч, які зараз на кону 0 його не спокушають. Він прийшов на проект щоб змінитись і все уже тут почалося – зміни є. Тож може худнути удома самостійно. Голосування показало, що були ті, хто щиро бажає викинути Альону з боротьби за чверть мільйона гривень адже вона – сильний суперник. Тренер Аніта заявила про те, що Альона сильніша, ніж сама себе вважала.

У Полтаві створили символ шоу «Зважені та щасливі».

Серед найсильніших чоловіків шоу вона і ще одна жінка, Марта, борються з кілограмами та уже й за вихід до фіналу. Учасників залишилось 6.

У постшоу Володимир Однорог прибув у гарній формі, він загалом за час проекту та удома скинув 40 кілограмів. Навчився жити по-новому, харчуватись, як навчили на проекті.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter